7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία πρόβα για την Κυρία στην Πάφο

By on 17 Αυγούστου, 2019 0 843 Views

Τελευταίο φιλικό για την «Κυρία» σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι κυανόλευκοι, κλείνουν ένα μεγάλο κύκλο φιλικών και μια μεγάλη σε διάρκεια προετοιμασία, αγωνιζόμενοι με την Πάφο εκτός έδρας μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό από το Cablenet Sports 1 στις 19:00.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε αρκετά πράγματα στην προετοιμασία. Σχήματα, αλλαγές προσώπων, μετακινήσεις και αλλαγές θέσεων εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό κλήθηκε να κάνει μέχρι να δει την ετοιμότητα αλλά και τη δυνατότητα του… νέου ρόστερ που έχει η βαρωσιώτικη ομάδα. Σήμερα, είναι η… δική του πρόβα για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των κυανολεύκων. Αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, σύμφωνα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, δείχνοντας σε μεγάλο βαθμό τις βλέψεις που έχει για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Μλερα με τη μέρα,παιχνίδι με παιχνίδι, θα περιμένει και αυτός αλλά και ο κόσμος καλύτερη την ομάδα.
Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να βρίσκονται οι Λόρια και Σελίν που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την 1ηαγωνιστική την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Στυλιανού προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Γεωργιανό προπονητή. Όσο αφορά τον Ράγιος και τον Π. Αρτυματά, το πιο πιθανό είναι να μείνουν εκτός αποστολής αφού δεν προπονήθηκαν κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις.