28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Ζούμε για το όνειρο …

By on 27 Αυγούστου, 2019 0 1363 Views

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ.

Για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ:«Ξέρουμε τις δυσκολίες. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι όμως μιλώντας και με τον προπονητή ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Στόχος και σκοπός μας είναι να έχουμε καλή απόδοση και ότι προκύψει. Πάντα το ΑΠΟΕΛ ανταποκρίνεται στα δύσκολα και εύχομαι και προσεύχομαι να ανταποκριθούμε απόψε και ότι θέλει ας γίνει. Ζούμε για το όνειρο αλλά οι δυσκολίες είναι εκεί. Ελπίζω οι παίκτες να δώσουν ότι μόνο το 100% αλλά κάτι παραπάνω και όπου μας βγάλει. Έχουμε κάποιες ελλείψεις όπως τον Γκέντσογλου. Να τελειώσει η αυριανή μέρα και θα δούμε τα υπόλοιπα. Διαβάζω κάποια μεταγραφικά θέματα αλλά λέω να ευσταθεί τίποτε από όλα αυτά».

Για τον κόσμο: «Ελπίζουμε να έχουμε πάνω από 500 άτομα. Θα έρθουν και κάποιοι οργανωμένοι. Κάναμε τις ανάλογες διευθετήσεις και ελπίζουμε στους ομίλους να έχουμε περισσότερο κόσμο».