7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Στο πρωτάθλημα θα έχουμε πολύ καλή ομάδα.Δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτός είμαι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Στο πρωτάθλημα θα έχουμε πολύ καλή ομάδα.Δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτός είμαι

By on 30 Αυγούστου, 2019 0 4059 Views

Την ευθύνη της βαριάς ήττας ανέλαβε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Είναι βαριά ήττα για την ομάδα μας. Στα πρώτα 65 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε τις ευκαιρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ, όμως αυτό δεν έγινε. Πήραμε κάποια ρίσκα και δεν τα καταφέραμε. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξανε οι ποδοσφαιριστές μου.

Αυτός είμαι, δεν κρύβομαι. Δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτός είμαι.Μου αρέσει να παιζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μου. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω τα λάθη που γίνονται. Η ατυχία και η συγκέντρωση που χάθηκε μετά το πρώτο γκολ, μας πληγώνει. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας ακολούθησαν στα οχτώ παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην Αϊντχόφεν για τη νίκη και την πρόκριση και να της ευχηθώ ότι καλύτερο στην Ευρώπη. Ένας παίκτης της που πουλήθηκε, αξίζει δύο φορές το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ξανά ότι η ευθύνη είναι δική μου όχι στους ποδοσφαιριστές».

Για την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Στην Κύπρο, θα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Στελεχώθηκε με καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει τελειώσει ο κύκλος της Ευρώπης, θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί».

Για τις μεταγραφές: «Η ομάδα είναι πλήρης, έχει φουλ ρόστερ και θα προσπαθήσουμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές να χαρίσουμε επιτυχίες στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι μπορούν για μεγάλα πράγματα.Στο πρωτάθλημα δεν θα έχουμε απλά μια καλή ομάδα αλλά μία πολύ καλή ομάδα».