19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι για γερά νεύρα(Ανόρθωση-Απόλλων 18:00)

By on 2 Οκτωβρίου, 2019 0 2029 Views

Άλλη μια εκκρεμότητα του Πρωταθλήματος Cyta κλείνει σήμερα, με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. 

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα γίνει στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, με τηλεοπτική μετάδοση από την Cablenet. 

Πρόκειται για ένα αγώνα που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους φιλάθλους. Και οι δύο ομάδες έχουν φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλουν σήμερα να πετύχουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Oύτως ή άλλως οι αγώνες των δυο ομάδων είναι ντέρμπι που προκαλούν το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων και προσελκύει χιλιάδς οπαδούς των δυο ομάδων.Αναμένεται να μαζευτούν γύρω στις 6 χιλιάδες σήμερα στις κερκίδες παρά το εργάσιμο της ημέρας και ο αγώνας θα είναι ένα δυνατό τεστ για τις δυνατότητες ων δυο ομάδων.Oι βαθμοί είναι σημαντικοί όπως και η δυναμική που θα πάρει η ομάδα που θα κερδίσει ενώ και το γόητρο παίζει το δικό του ρόλο σε αυτό το παιγνίδι .

Η Ανόρθωση, σε τρεις αγώνες μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία και σε ενδεχόμενη νίκη της σήμερα, θα φτάσει την Ομόνοια στους δέκα βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Απόλλων, έχει δώσει επίσης τρεις αγώνες. Μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα και με ενδεχόμενη νίκη του σήμερα, θα φτάσει την Ανόρθωση στους επτά βαθμούς. 

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τιμόθεος Χριστοφή με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Παύλο Γεωργίου και τέταρτο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Φελλά.