20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ στη Σεβίλλη έχει πολλά να κερδίσει και λίγα να χάσει…

Το ΑΠΟΕΛ στη Σεβίλλη έχει πολλά να κερδίσει και λίγα να χάσει…

By on 2 Οκτωβρίου, 2019 0 1663 Views

Σε δηλώσεις προχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ από το αεροδρόμιο Λάρνακας:-

«Ανεξαρτήτως του τι αποτέλεσμα θα προέκυπτε στην πρώτη αγωνιστική, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Σεβίλλη είναι το πιο ψηλό εμπόδιο. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι η πολυνίκης του θεσμού και πάρα πολύ δύσκολα οποιαδήποτε ομάδα παίρνει αποτέλεσμα εκεί. Όμως θα πάμε και θα το προσπαθήσουμε, ο σκοπός μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε πλήρως προσηλωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Επίσης όταν αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορείς να μην μπεις στον αγώνα χωρίς να είσαι προσηλωμένος. Καλύτερα παραδείγματα από τα χτεσινά αποτελέσματα της Ρεάλ με την Μπριζ και της Τότεναμ με την Μπάγερν δεν μπορούν να μην χρησιμοποιηθούν από όλες τις ομάδες γιατί δείχνουν ότι καi ομάδα μικρή μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και όταν είσαι γίγαντας όπως η Τότεναμ και κλείσεις τα μάτια για δύο δευτερόλεπτα μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά. Οπότε εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, ότι δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε ούτε δευτερόλεπτο αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό».
– «H πίεση του αποτελέσματος πάντα πάει στο φαβορί, και σε αυτό τον όμιλο φαβορί είναι η Σεβίλλη. Σαφώς και δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μεγάλη πίεση, αλλά πρέπει να πούμε ότι από την στιγμή που θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει να βάλουμε πίεση στον εαυτό μας. Όμως όπως με την Ντούντελανζ είχαμε πολλά να χάσουμε και λίγα να κερδίσουμε, τώρα είναι στον αντίθετο έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε αν πάρουμε αποτέλεσμα από την Σεβίλλη».