7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με συνταγή Σωφρόνη ο Απόλλωνας κόντρα στον Ολυμπιακό(18:00 Cytavision)

Με συνταγή Σωφρόνη ο Απόλλωνας κόντρα στον Ολυμπιακό(18:00 Cytavision)

By on 6 Οκτωβρίου, 2019 0 1479 Views

Η επιστροφή του Σωφρόνη φέρνει αλλαγές στην 11αδα και στην τακτική του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό(6/10/2019 18:00 Cytavision), με τον  Κύπριο προπονητή να έχει ξεκάθαρη πρόθεση να αξιοποιήσει όλα τα αγωνιστικά όπλα που διαθέτει θέλοντας να σβήση την παρένθεση Ιβάν Βουκομάνοβιτς που απέτυχε πλήρως.

Ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο Κύπριος προπονητής τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και θα προσεγγίσει το ματς με τον Ολυμπιακό με στόχο να μπορέσει η ομάδα να έχει πειστική εμφάνιση και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.Την συνταγή την γνωρίζει πολύ καλά…

Κάτω από τα δοκάρια θα Βρίσκεται ο Ζόελ Μολ. Δεξιά παίζεται η θέση ανάμεσα σε Ζοάο Πέδρο και Εμίλιο Νσούε, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Αγκίρε. Ο Ρομπέρζ έχει πολύ καλές πιθανότητες να αγωνιστεί σαν βασικός επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό στη δράση και πραγματοποιώντας την πρώτη φετινή του συμμετοχή, έχοντας σαν παρτενέρ τον Γιούστε (αν είναι έτοιμος) ή τον Σάλαϊ.

Σακέτι και Χάμπος Κυριάκου θα έχουν ρόλο ανασταλτικών μέσων, ενώ ο Παπουλής θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Στα επιθετικά άκρα θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτας και Σαρδινέρο ή Πίττας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ζελάγια.