8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ:Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας(Τι είπε για το οικονομικό,τον Τιμούρ,την ομάδα και την κάρτα φιλάθλου)

ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ:Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας(Τι είπε για το οικονομικό,τον Τιμούρ,την ομάδα και την κάρτα φιλάθλου)

By on 9 Οκτωβρίου, 2019 0 762 Views

Σημαντικές τοποθετήσεις έκανε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στον SuperSportFM 104.0. Αναφέρθηκε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στο οικονομικό κομμάτι, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χαμπουλλάς:
Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα:
 «Σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα της η ομάδα. Κάναμε καλό ξεκίνημα, όμως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα, όμως ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει η ανάλογη συνέχεια και με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα θα πετύχει το στόχο της».
Για το οικονομικό και τη στήριξη του κόσμου: «Ανέκαθεν οι Ανορθωσιάτες, στα δύσκολα δηλώνουν παρών. Υποχρέωση μας είναι να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους της εταιρείας και να βρούμε τρόπους για να αντλήσουμε νέα κεφάλαια και έσοδα για να βγάλουμε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά πολλών εξόδων και μειωμένων εσόδων. Έχουμε προγραμματίσει διάφορες δράσεις, είμαστε σε επικοινωνία με επαγγελματικούς οίκους και συζητούμε τον τρόπο για αύξηση εσόδων. Σύντομα θα βγούμε στους Ανορθωσιάτες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να έρθουν λεφτά τα οποία θα είναι αναγκαία. Παλιότερα τα σωματεία έβρισκαν μαξιλάρι ασφαλείας με χρηματοπιστωτικά  ιδρύματα. Πλέον δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και τώρα καλούνται να βρίσκουν πόρους για να ανταποκρίνονται. Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τη διαχειριζόμαστε με πολλή προσοχή. Στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις».
Για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο και τη σημασία στο οικονομικό κομμάτι: «Εμείς έχουμε συμφωνία με την Cablenet η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο χορηγό. Αυτά τα έσοδα είναι μειωμένα για φέτος αφού έχουν προεισπραχθεί. Όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να είμαστε πιο έντιμοι και απαιτητικοί».
Για την ανάγκη για στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια: «Είναι μια ομάδα που χτίστηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια και πρέπει να τη στηρίξουμε. Είναι όλα συνδεδεμένα. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν είναι ελκυστική για επενδυτές. Τα έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Είμαι σε συνεννόηση και με τον κ. Πουλλαΐδη για όλα τα θέματα. Ο καθένας από το πόστο που έχει, προχωρεί σύμφωνα με τους σχεδιασμούς. Να σας πω και ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τη διαφορά που υπάρχει. Πέρσι δεν αγόρασα καμία φανέλα της ομάδας. Φέτος αγόρασα σχεδόν όλης της 11άδας».
Για το τι σημαίνει για την Ανόρθωση, η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου: «Εκδίδονται νέες μετοχές και είναι στη διάθεση των επενδυτών να τις αγοράσουν. Είμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας και μόλις έχουμε νεότερα θα μιλήσουμε για νούμερα και στόχους. Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα και με τα κριτήρια. Έχουν τελειώσει τα ψέματα. Χρειάζεται συνέχεια και συνέπεια. Κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει τη φήμη της ομάδας».
Αν είναι στους στόχους του να έχει συναντήσεις με τους οργανωμένους για το θέμα της κάρτα φιλάθλου: «Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια νομοθεσία και θα πρέπει να την υπακούσουμε. Να βγάλουμε κάρτα και να βρεθούμε κοντά στην ομάδα. Καμία νομοθεσία δεν πρέπει να κρατά τον κόσμο, μακριά από την ομάδα. Όποιος ζητά από μένα να αλλάξει κάτι, χτυπά λάθος πόρτα. Να πάει να βρει τους νομοθέτες και όλους τους υπεύθυνους. Πάεις στο σουπερμάρκετ και δείχνεις την κάρτα σου. Όλοι ξέρουν, μέχρι και τι γάλα βάζεις στο ψυγείο σου. Το ίδιο και όταν ψωνίζεις. Γνωρίζουν τι μάρκα εσώρουχα αγοράζεις. Εγώ μιλώ με τον κόσμο. Δεν έχουμε επηρεαστεί από την κάρτα στο βαθμό που κάποιοι πιστεύουν. Σιγά σιγά θα το καταλάβουν όλοι. Από τη στιγμή που δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, η κάρτα δεν είναι πρόβλημα. Θα παρακαλέσω τους Ανορθωσιάτες να έρθουν κοντά στην ομάδα. Η ομάδα τους χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Να μην επιτρέψουν σε κανένα νομοσχέδιο να τους στερεί την υποστήριξη στην ομάδα αλλά και την επαφή των ιδίων με την ομάδα».
Για το στέγαστρο στη νότια και τα άλλα έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας, ένα από τα θέματα μας ήταν οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές. Έγινε αναγνώριση των επείγουσων αναγκών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στο «Αντώνης Καράς». Προχώρησαμε σε βελτιωτικά έργα και έχουμε κωδικοποιήσει και ιεραρχήσει το τι χρειάζεται το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι ο φωτισμός, η ένωση με τον ηλεκτρική, μιας και ακόμα λειτουργούμε με γεννήτριες, η αλλαγή καθισμάτων και φυσικά η ενίσχυση της Νότιας Κερκίδας και ο σχεδιασμός ενός στεγάστρου. Το πότε θα γίνει δεν μπορώ να το πω.  Χωρίς σχέδιο, δεν μπορείς να ζητήσεις. Πέραν από το θέμα με το στέγαστρο, έχουμε ήδη προχωρήσει με αιτήματα».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουν ξεπεράσει τις 3.800».
Αν μπορεί να λεχθεί κάτι για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Είναι πολύ γρήγορα ακόμα. Είμαστε έτοιμοι, όποτε θέλει κάτι ο Τιμούρ να το παρέχουμε».
Αν μπορεί η Ανόρθωση να φτάσει μέχρι την πηγή, κάτι για το οποίο έκανε λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια στην παρουσίαση του: «Σήμερα, η Ανόρθωση δεν υστερεί από τους υπόλοιπους διεκδικητές, αλλά και ούτε από τις ομάδες που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε το δύσκολο του εγχειρήματος, έχουμε όμως μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Αυτό που είπε από την αρχή, είναι ότι θα κάνουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος», «κάστρο» και θα το νιώθουν όλοι. Είμαι σίγουρους ότι θα είμαστε στις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει. Όταν γίνεται αυτό, υπάρχει καλύτερη συνεργασία και γίνεται πιο εύκολη η επίτευξη του στόχου».
Για τα άλλα θέματα που ταλαιπωρούν την Ανόρθωση και συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Παντελή: «Έχω δουλειά να κάνω και δεν θα ασχοληθώ με το τι έγινε. Το θέμα το χειρίζονται άλλοι. Για μένα έληξε».
Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Όπως ξεκινήσαμε μαζί, μονιασμένοι για να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει, θα συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».