8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Ξέρω τι χρειάζεσαι για να πρωταγωνιστήσεις.Το πιστεύουμε και το δείχνουμε.

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Ξέρω τι χρειάζεσαι για να πρωταγωνιστήσεις.Το πιστεύουμε και το δείχνουμε.

By on 22 Οκτωβρίου, 2019 0 558 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision.
Για το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος:
 «Το πιστεύουμε και το δείχνουμε. Παίξαμε με μεγάλες ομάδες και το δείξαμε. Και στα πέντε παιχνίδια που παίξαμε, ήμασταν η καλύτερη η ομάδα. Ξέρω τι χρειάζεσαι στο κυπριακό ποδόσφαιρο για να πρωταγωνιστήσεις. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, η Ανόρθωση. Το ίδιο κάναμε και το 2005, όταν ήμασταν στο ίδιο σημείο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».
Σε προβληματίζει που δεν σκοράρουν Ντούρις, Σαντίκ, Κατσαράβα; «Τα φυλάνε στα επόμενα. Υπάρχει άγχος, υπάρχει πίεση, πρέπει να το περάσουν αυτό. Ελπίζω να σκοράρουν στο κοντινό μέλλον».
Για την Ομόνοια: «Πολύ καλή ομάδα σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχουν φέρει πολύ καλούς παίκτες. Είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Σε τέτοιο παιχνίδι είναι να μην χάσεις. Είμαι και εγώ ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Είναι πολύ καλή ομάδα. Είπα στους παίκτες μου να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Υπάρχει μια οργάνωση, μια ηρεμία. Δείξανε από τα φιλικά ότι θα είναι καλή ομάδα. Φέρνει και κόσμο. Στο φιλικό μας έφεραν 10 χιλιάδες».
Για το ΑΠΟΕΛ: «Έχει παίξει τρία παιχνίδια και έχει 9 βαθμούς. Υπάρχει μουρμούρα θα έλεγα. Πάντα όμως υπήρχε. Έχει 7 πρωταθλήματα και έχει αλλάξει 15 προπονητές. Ο κόσμος ζητάει, θέλει νίκες και μπάλα. Υπάρχει η δυσαρέσκεια. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Δεν βοηθάει η κριτική και η μουρμούρα. Εγώ είμαι υπέρ ότι όταν πας γήπεδο να στηρίζεις την ομάδα. Οι παίκτες ακούνε τις αντιδράσεις, δεν βοηθάει».
Για τον Τάμαρι: «Πολύ καλός παίκτης. Αλλά ξέρεις είναι κάποιες στιγμές που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Όλοι το παθαίνουν αυτό. Μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».
Γιατί τον Ουζόχο και γιατί δεν τον κράτησε: «Εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με άλλον τερματοφύλακα. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν καλύτερα να πάει αλλού. Είναι πολύ άτυχος. Δεν γίνεται.Του εύχομαο να γυρίσει σύντομα καλά όπως και ο Παναγή».

Να πληρώνονται οι παίκτες στην ώρα τους, ήταν αυτό που ζήτησε από τη διοίκηση ο Κετσπάγια, ο οποίος στο πλαίσιο των δηλώσεων του στη Cytavision αναφέρθηκε πως έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το μόνο που ζήτησα ήταν να πληρώνονται στην ώρα τους. Μέχρι τώρα είμαστε μια χαρά. Είναι όλοι δίπλα μου, ο Πουλλαϊδης, οι συνεργάτες μου. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο.»

Για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα που δούλεψε: «Η Ανόρθωση. Πήραμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Οι ανθρώποι εκεί είναι κοντά στην ομάδα. Πέρασε πολλές δυσκολίες η Ανόρθωση. Είναι πολύ καλό αυτό.»

Για το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση του να επιστρέψει στην Aνόρθωση , ρωτήθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Απάντησε ότι “Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να επιστρέψω στην Ανόρθωση. Πάντα ένοιωθα για την ομάδα και όταν δεν ήμουν εδώ. Ένοιωθα την αγάπη του κόσμου. Έζησα πολλά και ελπίζω να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές. Έζησα απίστευτες στιγμές εδώ σαν παίκτης και προπονητής”.