21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AΠΟΛΛΩΝ:Δεν θέλουμε να έρθει το μητρώο κοντά μας.Κατάργηση είτε ως έχει η ΚΦ

AΠΟΛΛΩΝ:Δεν θέλουμε να έρθει το μητρώο κοντά μας.Κατάργηση είτε ως έχει η ΚΦ

By on 22 Νοεμβρίου, 2019 0 3844 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Νσούε: «Αν είχαμε αγώνα Σάββατο ή Κυριακή θα ήταν δύσκολο αλλά παίζουμε Δευτέρα και θεωρώ ότι θα είναι στην αποστολή. Είναι παλικάρι»

Πως προσεγγίζετε το παιχνίδι με την Δόξα; «Είναι εξαιρετική ομάδα, την είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αρκετά οργανωμένη, σκληροτράχηλη. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρος ο στόχος της νίκης και των τριών βαθμών»

Για την κάρτα φιλάθλου: «Δεν είναι διαπραγματεύσιμη η θέση μας. Είτε καταργείται, είτε μένει ως έχει. Δεν θέλουμε να έρθει το μητρώο κοντά μας, δεν θέλουμε να κάνουμε αυτή την διαδικασία με τον κόσμο μας. Θέλουμε κατάργηση του νόμου αλλιώς τίποτα».

Για το θέμα με τους ξένους διαιτητές: «Ο Απόλλωνας έκανε αυτό το οποίο κατά καιρούς όλες οι ομάδες το σκέφτηκαν και κάποιες το ζήτησαν. Αυτή την στιγμή η κάθε ομάδα έχει τα δικά της κριτήρια και την δική της πολιτική. Ο Απόλλωνας έκανε αυτό που θεωρεί σωστό. Υπάρχει Δημοκρατία».

Βρήκατε συμμάχους; «Υπάρχουν ομάδες που το σκέφτονται, δεν είναι πολλές και δεν έχουμε κάτι γραπτό».

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν έκανε προετοιμασία, όσο σκληρός και αν είσαι δεν είσαι βιονικός. Δεν είναι μόνο γιατί έλειψε από το βασικό στάδιο, είναι και γιατί τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ανελλιπώς»