29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Περιμένουμε τον αγώνα πως και πως…(video)

By on 28 Νοεμβρίου, 2019 0 4200 Views

Για το ντέρμπι «αιωνίων» με το ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας ο προπονητής των «πρασίνων» Χένινγκ Μπέργκ.

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή φάση, είμαστε σε καλό δρόμοι παίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια.  Τα τελευταία χρόνια έχει αρκετή εμπειρία ο αντίπαλος και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Ένα τεστ το οποίο περιμένουμε πως και πως για να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι, θα είναι κλειστό παιχνίδι και θα έχει ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται. Όταν είσαι μικρό παιδί παίζεις στην παιδική χαρά με τα άλλα παιδιά και τους φίλους σου, ενώ μετά ονειρεύεσαι να αγωνιστείς σε παιχνίδια σαν και αυτό. Τώρα υπάρχει αυτή η ευκαιρία και φυσικά ανυπομονούμε γι’ αυτό τον αγώνα. Ο αντίπαλος κερδίζει τα πρωταθλήματα και σταθερά αγωνίζεται στην Ευρώπη, οπόταν είναι καλό να τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι τους. Θα δούμε που βρισκόμαστε. Μέχρι στιγμής αγωνιστήκαμε απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου και τα πήγαμε μια χαρά. Τώρα θα παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ. Είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, δυνατή αλλά εμείς αναπτυσσόμαστε, βελτιωνόμαστε και περιμένουμε τον αγώνα πως και πως».

Για τον αγώνα και τη νίκη επί της Ένωσης: «Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν όπως θέλουμε να αγωνιζόμαστε απέναντι σε ομάδες όπως η Ένωση. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε καλές κινήσεις, καλό ρυθμό και ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη. Ήταν φανταστικοί κατά την διάρκεια του αγώνα. Τραγούδησαν, ήταν χαρούμενοι και ανυπομονούσαν για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι καλό. Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα για τους φιλάθλους, τους παίκτες, για όλους, τους προπονητές. Επίσης θα είναι καλό το συναίσθημα αν καταφέρουμε να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε μαζί».