27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Η ήττα δεν είναι καταστροφή αν υπάρξει σωστή αντιδράση

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Η ήττα δεν είναι καταστροφή αν υπάρξει σωστή αντιδράση

By on 16 Δεκεμβρίου, 2019 0 4144 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του
Για το παιχνίδι και την ήττα από τον Απόλλωνα:
 «Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα, ήρθε σε ένα ντέρμπι. Θα έλεγα πως στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί, έγιναν αλλαγές στην συνεχεία, προσπαθήσαμε να αντιδρούμε και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ντούρις. Η συνέχεια είναι γνωστή. Όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιες ευκαιρίες είναι λογικό και επόμενο να σε τιμωρήσει ο αντίπαλο, ειδικά όταν είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Μέχρι το τέλος υπήρξε προσπάθεια, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο ήρθε η πρώτη μας ήττα. Κοιτάζουμε μπροστά, μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή ή ολόκληρη η προσπάθεια από το ξεκίνημα πάει χαμένη».
Για το επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Καλούμαστε να δείξουμε αντίδραση απέναντι στην Ένωση. Είναι μια ευκαιρία να επανέλθουμε στην κορυφή και να περιμένουμε το αποτέλεσμα του ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και έτσι θέλουμε να παραμείνει το κλίμα και η πίστη στην ομάδα».
Για την μάχη εκεί στα ψηλά: «Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλων ξεχώρισαν περισσότερο από την ΑΕΛ και την ΑΕΚ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλέ ομάδες και δεν θα είναι ντέρμπι τα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν δώσει και τους αγώνες που εκκρεμούν το ΑΠΟΕΛ θα ξεκαθαρίσει περισσότερο το πράγμα».
Ο κ . Πουλλαίδης δεξιώθηκε την ομάδα: «Ήταν προγραμματισμένο να γίνει, βρέθηκε για τρεις μέρες στην Κύπρο ο κ. Πουλλαίδης. Κάλεσε τις οικογένειες των ομάδων και έδωσε δώρα στα παιδιά ένας μπλε Άγιος Βασίλης και μετά δεξιώθηκε την ομάδα. Το τόνισε εκεί ότι είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και όχι αγώνας εκατόν μέτρων».
Δείχνει ο κ. Πουλλαίδης ότι είναι κοντά στην ομάδα: «Δεν φτάνει μόνο η συμβολή του ιδίου αν και είναι καθοριστική αυτή. Υπάρχει ένα καλό κλίμα το οποίο πολλές φορές είναι αυτό που φέρνει και τις επιτυχίες».
Για τους τραυματίες: «Θα αξιολογηθούν εντός της ημέρας οι Γκαλίτσιος και Εγγλέζου. Ο Γκαλίτσιος είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον Εγγλέζου».