23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kυρία παντός καιρού.Με το πάσο της τριάρα και κορυφή!

Kυρία παντός καιρού.Με το πάσο της τριάρα και κορυφή!

By on 6 Ιανουαρίου, 2020 0 3084 Views

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Η «Κυρία» επικράτησε με 3-0 της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης» και πλέον, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς.

H Aνόρθωση πέρασε άνετα από την Πάφο και δεν επηρεάστηκε ούτε από τις βροχές που προηγήθηκαν ούτε από τον άνεμο που φυσοπύσε στο 90λεπτο.Το γρήγορο γκολ οήθησε την ομαδα του Κετσπάγια να επιβάλει τον ρυθμό της και να ελέγξει πλήρως τον αγώνα αφού χάλασε κάθε στρατηγική των γηπεδούχων και δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα αφού είχαν απουσίες και αρκετές αδυναμίες.
Ο Σίλντενφελντ άνοιξε το σκορ στο 2΄ με ωραία κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράγιος ο οποίος είχε και ένα δικάρι πριν σκοράρει δυο φορές με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 29΄ και στα 59΄, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα ξεφεύγοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ. Η Πάφος απείλησε σοβαρά μια φορά στο τέλος αλλά ο Λόρια απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπεσάρα μέσα από την περιοχή.

Η Ανόρθωση με τα τρία γκολ έκανε και οικονομία δυνάμεων ενόει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή
Η Πάφος εξακολουθεί να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και να εξακολουθεί να κινδυνεύει, αφού με 12 βαθμούς παραμένει στην 10η θέση.

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Πέτρου, Σιρόκ, Αραγιούρι, Αντωνίου, Φιλιώτης, Πανός (63΄ Λελιούκιν), Γουίλιαμς, Λουλίνια (75΄ Μπεσάρα), Καμπράλ, Βα (46΄ Γκοντάρντ), Πάντσεον
Στον πάγκο: Ρέινολντς, Κωνσταντίνου, Λαφράνς, Τσοκκάς, ΦυλακτούΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Σελίν, Σιλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Νταουσβίλι (60΄ Βασιλακάκης), Κ. Αρτυματάς, Ράγιος (68΄ Ιωάννου), Ντούρις, Καλτσάς, Κατσαράβα (75΄ Σαντίκ)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Πηλέας, Μανθάτης, Χατζηβασίλης, Κορρέα
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Μάριος Δημητριάδης, Ευαγόρας Ευαγόρου), 4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πανός, Αντωνίου (3η)ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 700