26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024

Αναμονή για τρείς αμφίβολους στην Ανόρθωση

By on 16 Ιανουαρίου, 2020 0 4463 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.
Για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και τη μέτρια εμφάνιση: «Δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που βρίσκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει προβληματισμός για την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι και θα δούμε όταν έρθει ο επαναληπτικός να κάνουμε ότι χρειάζεται για να περάσουμε την επόμενη φάση».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: «Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Θα αξιολογηθούν οι τραυματισμοί των Ράγιος, Οκριασβίλι Λόρια και του Βργκοτς που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να γνωρίζω πριν την προπόνηση ποια θα είναι τα δεδομένα. Το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει».
Για τα εισιτήρια: «Θα γεμίσουμε την κερκίδα. Στις 10:00 άνοιξε η προπώληση για όλο τον κόσμο. Είχαν φύγει 1.000 εισιτήρια και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν και τα υπόλοιπα εισιτήρια. Υπάρχει δίψα από τον κόσμο».
Για τη σημασία του αγώνα με την Ομόνοια: «Θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά από την Ομόνοια. Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να εδραιωθούμε στην κορυφή και να μεγαλώσουμε τη διαφορά».