20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Κόμπι Μπράιαντ: Ο κατασκευαστής του ελικοπτέρου ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες μετά το τρίτο ατύχημα

Κόμπι Μπράιαντ: Ο κατασκευαστής του ελικοπτέρου ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες μετά το τρίτο ατύχημα

By on 27 Ιανουαρίου, 2020 0 855 Views
Κόμπι Μπράιαντ: Ο κατασκευαστής του ελικοπτέρου ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες μετά το τρίτο ατύχημα

 

Ο Lockheed Martin ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες, καθώς αυτό ήταν το τρίτο ατύχημα με Sikorsky S-76B τα τελευταία 7 χρόνια.

Το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και άλλα 7 άτομα, ήταν Sikorsky S-76B, το οποίο χρησιμοποιείται αρκετά στις αποστολές διάσωσης, αλλά και στην μεταφορά των VIP

Μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 12 άτομα, έχει ως μέγιστη ταχύτητα τα 178 μίλια ανά ώρα, ενώ το κόστος του υπολογίζεται περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Έμελλε όμως να αφαιρέσει την ζωή ενός θρύλου του ΝΒΑ, του «Black Mamba», βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον πλανήτη.

Ο κατασκευαστής του, Lockheed Martin εξέδωσε γραπτή δήλωση με την οποία ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες που πραγματοποιεί το «National Transportation Safety Board», καθώς όπως αναφέρει η ασφάλεια των πελατών της, αποτελεί προτεραιότητα.

Βέβαια, εδώ αξίζει να τονίσουμε πως τα τελευταία 7 χρόνια, το συγκεκριμένο μοντέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independet, έχει εμπλακεί σε άλλα δύο ατυχήματα.

Το ένα ήταν το 2013 όταν σκοτώθηκαν 4 άτομα στον Καναδά και το άλλο το 2017 όταν τα έχασαν την ζωή τους 7 άνθρωποι.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά σε όλους όσους επηρεάζονται από το σημερινό ατύχημα του Sikorsky S-76B στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Έχουμε έρθει σε επαφή με National Transportation Safety Board και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε βοήθεια και υποστήριξη στις αρχές διερεύνησης. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για εμάς.

Αν υπάρξουν αξιόλογα ευρήματα θα ενημερώσουμε τους πελάτες μας».