21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ινγκερμπρίγκτσεν:Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπροστά στο κοινό μας

Ινγκερμπρίγκτσεν:Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπροστά στο κοινό μας

By on 29 Ιανουαρίου, 2020 0 4244 Views

Αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και όσα ακούγονται για το ποδόσφαιρο μας ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Παίξαμε καλά. Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά όπως και εκτός έδρας δε σκοράραμε και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο αν σκόραραν. Μετά το γκολ, είχαν τον έλεγχο, είχαν οργάνωση και ήταν πολύ δύσκολο. Χάσαμε τη συνοχή μας και ο κάθε παίκτης προσπαθούσε να κάνει το κάτι παραπάνω για να γυρίσει το ματς από μόνος του. Δεν φαινόμασταν σαν ομάδα όπως έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Ο αντίπαλος πέτυχε δυο νίκες και άξιζε να περάσει.. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπροστά στο κοινό μας».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν σημαντικό για κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Θέλω να δίνω ευκαιρίες για να έχω εικόνα από όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι όπως και σήμερα. Είναι ίσως και ένα θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού μας τώρα και χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν πως θέλω να παίζουμε. Σήμερα χάσαμε αρκετά τη συγκέντρωσή μας μετά το τέρμα και για αυτό δεν παίξαμε καλά».

Για τα όσα κυκλοφορούν για το ποδόσφαιρο μας: «Αυτά είναι πράγματα για να δει η ομοσπονδία. Δε θέλουμε να τα σκεφτόμαστε αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ευθύνη για αυτό. Εμάς η δουλειά μας είναι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προσφέρουμε στον κόσμο το θέαμα που θέλει να βλέπει. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για πολύ κόσμο».