19 Ιουνίου, 2024
  • 19 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κατάθεση στοιχείων ενώπιόν του και σεβασμό στους κανονισμούς ζητά ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας

Κατάθεση στοιχείων ενώπιόν του και σεβασμό στους κανονισμούς ζητά ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας

By on 31 Ιανουαρίου, 2020 0 272 Views

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους Σωματείων και/ή δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων και άλλων, που αφορούν την διαιτησία, προσυνεννοημένους αγώνες, χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων, κ.λ.π.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες με σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

Περαιτέρω θα ήθελα να καλέσω όλους τους πιο πάνω, όπως προσκομίσουν στην ΚΟΠ και/ή ενώπιον μου, οποιαδήποτε στοιχεία κατέχουν που αφορούν τα πιο πάνω θέματα, τα οποία θα τύχουν εκ μέρους μου της σχετικής διερεύνησης με κάθε εχεμύθεια.

Σε περίπτωση στοιχειοθέτησης οποιουδήποτε αδικήματος εναντίον οποιουδήποτε θα γίνει η αναγκαία παραπομπή της υπόθεσης από το Γραφείο μου ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για τα περαιτέρω.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε  να αποφευχθεί περαιτέρω ένσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια που γίνεται για την μείωση της προκατάληψης για  τίμιο παιχνίδι. Στέλιος Νικολάου
Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας