25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» ο Δημήτρης Χριστοφή (δηλώσεις)

Ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» ο Δημήτρης Χριστοφή (δηλώσεις)

By on 31 Ιανουαρίου, 2020 0 1495 Views

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Χριστοφή. Πρόκειται για 31χρόνο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Κύπριος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ονήσιλο Σωτήρας, για να μεταγραφεί αρχικά στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου το 2007 και στην συνέχεια στην Ομόνοια το 2008, στην οποία παρέμεινε για 5 χρόνια. Το 2013 ο Χριστοφή πήρε μεταγραφή στην ελβετική Σιόν, για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα της Λευκωσίας το 2015. Πλέον, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Χριστοφή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα τέρματα με το Φοίνικα στο στήθος!

 Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ανόρθωσης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Πάνω απ’ όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης που με υποδέχθηκε. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με αυτόν τον σπουδαίο προπονητή, τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι να αποδείξω στους ανθρώπους της Ανόρθωσης που πίστεψαν σε μένα και να βοηθήσω να υλοποιήσουμε τους στόχους.

Το μήνυμα στον κόσμο είναι να μείνουν ενωμένοι, να έρχονται να μας στηρίζουν γιατί η ομάδα είναι στο πιο ψηλό σκαλοπάτι που υπάρχει και πιστεύω στο τέλος όλοι μαζί θα την πάρουμε εκεί που της αξίζει και να κατακτήσουμε τα τρόπαια που μπορούμε να πάρουμε.»

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός, αφού υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, κρίθηκε έτοιμος από την τεχνική ηγεσία, για αυτό και θα είναι στην αποστολή του αγώνα με την Δόξα!