20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024

Έτσι ενήργησαν οι ισπανικές αρχές …

By on 18 Φεβρουαρίου, 2020 0 376 Views

Ο δημοσιογράφος Χοσέ Μαρία Όλμο της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» που ταρακούνησε κι άλλο τα κυπριακά νερά με το δημοσίευμά του που έκανε λόγο για χειραγώγηση τεσσάρων αγώνων στη χώρα μας και για δεσμούς της ισπανικής μαφίας με το κυπριακό ποδόσφαιρο, μίλησε αποκλειστικά στην τηλεόραση του Alpha και τον συνάδελφο Νικόλα Ζανέττο και υπεραμύνθηκε των πληροφοριών που μεταδόθηκαν και προκάλεσαν σεισμό στην Κύπρο, κάνοντας λόγο για δεσμούς της ισπανικής μαφίας με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Η αστυνομία πήρε αυτές τις πληροφορίες ζωντανά καθώς όλο αυτό συνέβαινε και είδε πως αυτά όλα που λέγονταν τηλεφωνικώς από τους εμπλεκόμενους, έγιναν. Είναι αδύνατο να λάβεις αυτή την πληροφόρηση αν δεν έχεις δεσμούς με την μαφία με επαφές που φτάνουν μέχρι τα πιο σημαντικά σωματεία στο νησί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακολούθως, ανέφερε ότι στην μαφία των στημένων αγώνων τα κυκλώματα έχουν άκρες παντού. «Το κέντρο είναι στην Κύπρο όμως τα στοιχήματα παίζονταν στην Ισπανία. Συνδέονται σαν ένα δίκτυο. Κάποιος μπορεί να έχει δύο παίκτες, άλλος ένα προπονητή, άλλος τον ιδιοκτήτη του σωματείου», ανέφερε ο Χοσέ Μαρία Όλμο.

Και κατέληξε: «Η ισπανική αστυνομία δεν έχει την επαφή με τους ανθρώπους που έστηναν τα παιχνίδια στην Κύπρο. Γνωρίζουν όμως ότι συνέβαινε γιατί παρακολούθησαν τις τηλεφωνικές συζητήσεις μεταξύ του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Κύπρο με τις επαφές του εδώ στην Ισπανία. Γνωρίζουμε ότι οι Ισπανοί αστυνομικοί έδωσαν τις πληροφορίες στις κυπριακές αρχές πριν από ένα χρόνο και δεν γνωρίζουμε γιατί στην Κύπρο κανείς δεν έκανε τίποτα», επισήμανε διερωτώμενος.