27 Σεπτεμβρίου, 2023
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Κορονοϊός: Λύγισε ο Τσιόδρας και βούρκωσε(για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας»)

Κορονοϊός: Λύγισε ο Τσιόδρας και βούρκωσε(για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας»)

By on 21 Μαρτίου, 2020 0 585 Views

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν άντεξε στη σημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού και μιλώντας για τις μανάδες και τους πατεράδες μας, βούρκωσε.

Απαντώντας σε επιστολή που του έστειλε κάποιος γνωστός του καταξιωμένος επιστήμονας, ο οποίος του έγραφε «κάνουμε μεγάλη φασαρία για μερικούς ηλικιωμένους», ο λοιμωξιολόγος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, μιλώντας για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας», τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε από τον κορονοϊό.

«Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Όλους, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου έγραψε ένας γνωστός σοβαρός επιστήμονας πως κάνουμε πολύ φασαρία για λίγους ηλικιωμένους.

Η απάντηση είναι πως το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών πολλοί εκ των οποίων είναι μανάδες και πατεράδες μας», είπε με σπασμένη φωνή και σχεδόν δακρυσμένος

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: reader.gr