28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προς κοινή συναινέσει διαζύγιο Ανόρθωσης -Βασιλακάκη

Προς κοινή συναινέσει διαζύγιο Ανόρθωσης -Βασιλακάκη

By on 27 Μαΐου, 2020 0 1522 Views

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα σύμφωνα με τα στοιχεία του στην Ανόρθωση δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες των φίλων και του προπονητή της ομάδας είναι ο Βασιλακ’ακης.Είχες τις καλές του στιγμές ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού.Ο ίδιος προτιμά να γυρίσει στην Ελλάδα για να έχει σε κάποια ομάδα περισσότερες συμμετοχές

Ο Θεόδωρος Βασιλακάκης μάλλον δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο 2020-21. Ο Ελλαδίτης μέσος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ από πλευράς κυανόλευκων δεν είχαν σοβαρούς λόγους να τον μεταπείσουν.

Η συνεργασία Ανόρθωσης-Βασιλακάκη ολοκληρώνεται πρόωρα σε ένα διαζύγιο που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «κοινή συναινέσει». Μία εξέλιξη που βοηθά σημαντικά τους κυανόλευκους, στον προγραμματισμό τους, αφού αδειάζει μια θέση κοινοτικού στο ρόστερ.

Ο Βασιλακάκης ήρθε πέρυσι στην Ανόρθωση ως μία από τις πρώτες επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια. Κι ενώ προοριζόταν για βασικός, δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής (587 στο πρωτάθλημα σε 11 αγώνες), ενώ στο αρχικό σχήμα συμπεριλήφθηκε μόνο πέντε φορές. Η αναζήτηση ενός επόμενου σταθμού όπου θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, είναι ίσως το κίνητρο του Ελλαδίτη διεθνή με την Κ21 της Ελλάδας.

Από τη θητεία του στην Ανόρθωση θα θυμάται σίγουρα την άδοξη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊου, όπως επίσης το χρυσό γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (1-0). Σκόραρε επίσης και στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (3-0).