20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Η Θέλτα είπε όχι στην Μπαρτσελόνα(2-2)

Η Θέλτα είπε όχι στην Μπαρτσελόνα(2-2)

By on 27 Ιουνίου, 2020 0 361 Views

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2. Ο Όσκαρ, ο οποίος μεγάλωσε στην Μπάρτσα, κόβει ουσιαστικά το πρωτάθλημα από τους Μπλαουγκράνα, οι οποίο προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δεν «κλείδωσαν» τη νίκη. Στο φινάλε, μάλιστα, η Θέλτα άγγιξε τη νίκη. Η Ρεάλ, με νίκη αύριο Κυριακή (28/6) στην έδρα της ουραγού Εσπανιόλ, θα βρεθεί στο +2 από τους Καταλανούς

Article Image

Το “Μπαλαΐδος” ήταν αφιλόξενη έδρα για την Μπαρτσελόνα στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της εκεί για το πρωτάθλημα (3 νίκες η Θέλτα και 1 ισοπαλία) και το απόγευμα του Σαββάτου αποδείχτηκε πως η παράδοση δεν ήταν κάτι που μπορούσαν να ξεπεράσουν τόσο εύκολα οι μπλαουγκράνα.

Αν και προηγήθηκαν δύο φορές οι παίκτες του Κίκε Σετιέν με τα γκολ του Λουίς Σουάρες από ισάριθμες ασίστ του Λιονέλ Μέσι, οι Γαλιθιάνοι απάντησαν δις με τους Σμόλοφ και Άσπας, με τον τελευταίο να πληγώνει την Μπαρτσελόνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′ και να της στερεί δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει με την Ρεάλ για τον τίτλο.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Αϊντού, Σάενθ, Αραούχο (73′ Μουρίγιο), Βάθκεθ, Μέντεθ (60′ Μπράνταριτς), Γιοκουσλού (60′ Ραφίνια), Σουάρεθ, Γκονθάλεθ (81′ Μίνα), Άσπας, Σμόλοφ (60′ Νολίτο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα (81′ Φίρπο), Βιδάλ, Ράκιτιτς, Πουίγκ (86′ Αρτούρ), Μέσι, Σουάρες (81′ Γκριεζμάν), Φάτι (69′ Μπρέθγουεϊτ)