24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Sevilla – Man Utd για μια θέση στον τελικό του Europa League. Παίξε στην Bet on Alfa

Sevilla – Man Utd για μια θέση στον τελικό του Europa League. Παίξε στην Bet on Alfa

By on 16 Αυγούστου, 2020 0 366 Views

Με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Europa League, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν στις 22:00 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Αγγλία και την Ευρώπη, συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι μέσα από το οποίο μια ομάδα θα περάσει στον τελικό της 21ης Αυγούστου.

Ο σημερινός ημιτελικός του Europa League, προσφέρεται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ είναι διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Με απόδοση 2.40, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην κανονική διάρκεια του ημιτελικού, η απόδοση για νίκη της Σεβίλλης είναι 3.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.05. Η πρόκριση της Σεβίλλης στον μεγάλο τελικό έχει απόδοση 2.05 και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.70. Στο 2.20 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και 1.60 του under 2.5 goals, απόδοση 4.00 έχει το over 3.5 goals και 1.22 το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.90.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τον σημερινό ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa