29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κβιλιτάια στην διάθεση του Τιμούρ. Δεν προλαβαίνει την ΑΕΛ ο Οκριασβίλι

Ο Κβιλιτάια στην διάθεση του Τιμούρ. Δεν προλαβαίνει την ΑΕΛ ο Οκριασβίλι

By on 20 Νοεμβρίου, 2020 0 1012 Views

Ο Κβιλιτάια γύρισε καλά από  την Γεωργία και τέθηκε στη διάθεση του Κετσπάγια αρχίζοντας κανονικά προπονήσεις ενώ ο Οκριασβίλι νιώθει ενοχλήσεις και μάλλον δεν θα προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ ενώ για προληπτικούς  λόγους είναι εκτός προπονήσεων με την ομάδα ο Αμπαρτζουμιάν . Αυτά είναι τα τελευταία αγωνιστικά νέα της Ανόρθωσης και το ερωτηματικό είναι αν ο Κετσπάγια θα προτιμήσει να αρχίσει το ντέρμπι με τον Κβιλιτάια με τρείς προπονήσεις ή θα τον έχει στην αποστολή και αν χρειαστεί να τον ρίξει αλλαγή στο παιχνίδι αφού και ο Μανιάς είναι έτοιμος να καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Το βέβαιο είναι  ότι δεν θα υπολογίζει την Οκριασβίλι αλλά υπάρχουν οι επιλογές στα πλάγια αφού οι Καλτσάς ,Ελουντού, Χριστοφή μπορούν να προσφέρουν λύσεις .Ο Νταουσβίλι δεν είχε συμμετοχές στην Εθνική Γεωργίας ,γύρισε ξεκούραστος ,ενώ ο Κ. Αρτυματάς  αγωνίστηκε με την Εθνική Κύπρου σε ενάμιση παιχνίδι οπότε και οι δυο είναι στην διάθεση του Κετσπάγια όπως και οι Μαργκάσα, Χουσμπάουερ οπότε από τους 4 θα επιλέξει τους δυο που θα παίξουν πίσω από τον Μίχα.

 Στην άμυνα η θέση που παίζεται είναι στα αριστερά όπου ο Κορέια διεκδικεί επάνοδο αφού πήρε αρκετές ανάσες και ίσως τον δούμε ξανά από την αρχή και να μείνει  στον πάγκο ο Σελίν.

 Φυσικά υπάρχουν ακόμα δυο μέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΛ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις τελικές επιλογές του Κετσπάγια που λαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες υπόψη για καταρτισμό της 11αδας με σημαντικό το γεγονός ότι από αυτή την αγωνιστική θα έχεις τη διάθεση του 5 αλλαγές και πολλές επιλογές για τις τρεις γραμμές.

 Την σημασία του αγώνα της Κυριακής την γνωρίζουν όλοι καλά στην Ανόρθωση και δεν παρασύρονται από κάποιες απουσίες της ΑΕΛ αφού σε τέτοια ντέρμπι δεν μετρούν 1-2 απουσίες αλλά η απόδοση αυτών που θα είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μεταξύ εκτός από τον αγώνα με την ΕΝΠ θα μείνει ο Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν.

Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Χριστοφόρου, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε καραντίνα για 12 μέρες. Ως εκ τούτου ο Αμπαρτζουμιάν δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την ΕΝΠ.

Συγκεκριμένα ο Χριστοφόρου ανάφερε: «Η Εθνική Αρμενίας ήρθε στην Κύπρο για να δώσει το παιχνίδι της. Ενημερωθήκαμε ότι υπήρχαν πολλά θετικά κρούσματα και εμείς ζητήσαμε ενημέρωση. Την επόμενη μέρα εξέδωσαν ανακοίνωση και ο παίκτης μας δεν ήταν στα θετικά. Μας είπαν ότι είναι αρνητικός και θα τον έβαζαν να παίξει. Μετά από συζήτηση που είχαμε με τους προπονητές μας δεν ρισκάραμε γιατί υπήρχε ενδεχόμενο ο Αμπουρτζαμιάν να βρεθεί θετικός στις επόμενες μέρες. Δεν είχε ένα θετικό κρούσμα η Εθνική Αρμενίας, αλλά δέκα και ο κίνδυνος ήταν μεγάλος. Θα μείνει για 12 μέρες σε καραντίνα και θα κάνει μετά το τεστ. Μιλήσαμε και μαζί του και το έχει αντιληφθεί και γι’ αυτό κάναμε αναφορά στο όνομα του. Υπήρχε και η συγκατάθεση του».