27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Βλέπετε διπλό της Ομόνοιας; Απόδοση 1.60 στην Bet on Alfa

By on 5 Φεβρουαρίου, 2021 0 280 Views

Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στις 16:00 στο Μακάρειο, η Δόξα υποδέχεται την Ομόνοια και στις 18:00 στο «Αμμόχωστος» θα γίνει η αγώνας Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Φαβορί για τη νίκη η Ομόνοια, με την απόδοση του διπλού στο 1.60, ο άσος για νίκη της Δόξας που κάνει εκπληκτική πορεία και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο πρώτο γκρουπ προσφέρεται σε απόδοση 5.10 και η ισοπαλία στο 3.65. Η απόδοση του over 2.5 goals, καθώς και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρονται σε απόδοση 1.95, ενώ στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διεκδικούν και οι δύο ομάδες πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα και η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση είναι σημαντική για την προοπτική που θα έχουν. Ο άσος για νίκη της Νέας Σαλαμίνας έχει απόδοση 2.25, στο 3.10 προσφέρεται το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού και 2.75 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.80 είναι η απόδοση, τόσο του over 2.5 goals, όσο και του under 2.5 goals, ενώ στο 1.60 προσφέρεται η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/