25 Οκτωβρίου, 2024
  • 25 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με πάθος για τον τίτλο τριάρα για τον Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ

Με πάθος για τον τίτλο τριάρα για τον Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ

By on 25 Απριλίου, 2021 0 9370 Views

Ο Απόλλωνας  νίκησε με 3-1 την ΑΕΚ στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την Ομόνοια, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τους «πράσινους», οι οποίοι αγωνίζονται τη Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Οι «γαλάζιοι» δυσκολεύτηκαν όμως χρειάστηκε ένα… ξέσπασμα με δύο γκολ από τους Φιλιώτη και Μπίσεσβαρ για να σφραγίσουν τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Νταμπό στο 43΄ μετά από σουτ του Ντένιτς.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 47΄ με τον Ακοράν, όμως ο Φιλιώτης στο 60΄ και ο Μπίσεσβαρ στο 65΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας που έδειξε πόσο πάθος έχει για την καράκτηση της κορυφής κρατά την τύχη στα χέρια του και θα περιμένει το ντέρμπι του ΓΣΠ για να γνωρίζει σε ποια θέση θα βρίσκεται με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Πετράκης): Γιοβάνοβιτς, Πέδρο, Φιλιώτης (76΄ Ψύχας), Ρομπέρζ, Γιούστε, Γκεριέ, Ντένιτς, Κυριάκου (71΄ Μάρκοβιτς), Ματέι (76΄ Σακέτι), Ντιγκινί (41΄ Μπίσεσβαρ), Νταμπό (71΄ Μπένσοπ)
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κατελάρης, Μαλεκκίδης, Φώτη
AEK(Έκτορ Γκονζάλες): Μολ, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Αντωνιάδης, Ιωάννου (88΄ Σούτερντεν), Σπιρόφσκι (68΄ Σπόλιαριτς), Χέιτλι, Ακοράν, Νάντο (83΄ Καλαϊτζής), Ναούμ (68΄ Φλοριάν), Τρισκόφσκι
Στον πάγκο: Χριστοδούλου,  Αναστασίου, Ναράνχο, Ανδρέου, Σαββίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυριάκου, Ματέι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

Διαιτητής: Gianpaolo Calvarese
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
VAR:  Guida Marco
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας