2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΖΑΡΟΣ:Θα δούμε το παιχνίδι σαν ευκαιρία για να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο

ΛΑΖΑΡΟΣ:Θα δούμε το παιχνίδι σαν ευκαιρία για να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο

By on 11 Αυγούστου, 2021 0 479 Views

Αισιόδοξος πως ο αγώνας στη Βιέννη και η ήττα της Ανόρθωσης με 3-0 από την Ραπίντ ήταν μια κακή παρένθεση δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ραπίντ τόνισε πως οι παίκετς ανέλαβαν ο καθένας τις ευθύνες του μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Xαίρομαι που σας βλέπω από κοντά. Θα συμφωνήσω 100% με τον προπονητή μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Φυσικά και το πιστεύουμε αλλά πρέπει να πάμε βήμα με βήμα. Μια νίκη θα είναι πολύ σημαντική και όσο μπορούμε να πιέσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις δυσκολίες που είχαμε στην προετοιμασία. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στον κόσμο, είναι ότι μετά το ματς παρά τις δυσκολίες που είχαμε, οι παίκτες ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την εμφάνιση που είχαμε. Καθόμασταν στο τραπέζι του ξενοδοχείου και ο καθένας ανέλαβε τις ευθύνες του. Αυτό με κάνει αισιόδοξο. Αύριο θα τα δώσουμε όλα για να γίνει αυτό που θέλουμε. Να μην κρυβόμαστε η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη. Βήμα με βήμα και θα δούμε το παιχνίδι σαν ευκαιρία για να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο».

Πώς ερμηνεύει ο ίδιος το βήμα με βήμα; «Αν έρθει ένα γρήγορο γκολ με τη βοήθεια του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να πάρουμε παιχνίδια στα πόδια μας για να είμαστε πιο έτοιμοι. Η ομάδα χτίζεται».