28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκησε,ατύχησε,χειροκροτήθηκε η Ανόρθωση

By on 12 Αυγούστου, 2021 0 542 Views

Η Ανλορθωση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια υπερέβαλαν εαυτόν απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης στον επαναληπτικό αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πήραν νίκη με 2-1 αλλά σίγουρα με λίγη τύχη θα μπορούσε να πλησιάσει την μεγάλη ανατροπή .

ΤΟ εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με τον Λάφερτι στο 44′ δεν ήταν αρκετό, ούτε και το πολύ καλό ξεκίνημα στην επανάληψη. Το γκολ από καράμπολα του Κάρα στο 64′ ψαλίδισε κάθε της ελπίδα, αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο όμως ο Ρουσιάς πέτυχε το 2-1 δίνοντας μια νίκη γοήτρου κσι ψυχολογίας για την ομάδα του Κετσπάγια

Πλέον θα τα πει με την Χάποελ Μπερ Σεβά του πρώην προπονητή της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, για τη φάσι των πλέι-οφς του Europa Conference League.

Η Ανόρθωση ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε να πετύχει και δύο και τρία τέρματα, αλλά αρκέστηκε στο ένα του Λάφερτι στις καθυστερήσεις των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αμμοχώστου είχε δοκάρι με τον Χριστοδουλόπουλο για το 2-0 και να «κατηφορίσει» το γήπεδο, αλλά αντί αυτού η Ραπίντ ισοφάρισε με ένα πάρα πολύ τυχερό τέρμα το οποίο «σκότωσε» τις ελπίδες της Ανόρθωσης για ανατροπή.

Έκανε το 2-1 με τον Ρουσιά στο 87’ αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για κάτι παραπάνω για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Εξαιρετική σε μεγάλα διαστήματα η εμφάνιση της Ανόρθωσης που άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια αλλά το 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν πολύ ψηλό εμπόδιο.

Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (71′ Ελουντού), Πόποβιτς (76′ Ιωάννου), Ντέλετιτς (66′ Χριστοφή), Χριστοδουλόπουλος (76′ Χρυσοστόμου), Λάφερτι (66′ Ρουσιάς)

Στον πάγκο: Τζουρ, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Αβραάμ, Καλτσάς, Κορρέα, Ιωάννου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου, Ελουντού

Ραπίντ:Στρεμπίνγκερ, Ούλμαν, Χόφμαν, Γκρέιμλ, Σικ, Γκρουλ (68′ Κνασμούλνερ), Γκράχοβατς, Λιούμπισιτς (60′ Σούστερ), Αρασέ (79′ Σουλζμπάχερ), Κάρα (79′ Κιταγάβα), Φούντας

Στον πάγκο: Ουνγκερ, Γκάρτλερ, Βίμερ, Κνασμιούλνερ, Άουερ, Κιτάβα, Κάνουριτς, Σουλτσμπάχερ, Σούστερ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21′ Χουσμπάουερ, 32′ Χριστοδουλόπουλος, 51′ Ρισβάνης, 58′ Αρτυματάς, 62′ Λάφερτι / 16′ Χόφμαν, 46′ Γκρέιμλ, 55′ Λιούμπισιτς, 90’+3′ Στρέμπινγκερ

ΣΚΟΡΕΡ: 45’+1′ Λάφερτι, 87′ Ρουσιάς / 64′ Kάρα

ΘΕΑΤΕΣ: 5.000 περίπου