28 Νοεμβρίου, 2023
  • 28 Νοεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γκουαρντιόλα : «Κάθε σύλλογος αποφασίζει ότι θέλει για τις μεταγραφές»

Γκουαρντιόλα : «Κάθε σύλλογος αποφασίζει ότι θέλει για τις μεταγραφές»

By on 15 Αυγούστου, 2021 0 243 Views

Στα…παράπονα του Κλοπ για τα χρήματα που ξοδεύουν για μεταγραφές, Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, απάντησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για τον πακτωλό χρημάτων που ξοδεύουν οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι στην Αγγλία δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τεχνικός της Σίτι μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως ο κάθε σύλλογος κινείται βάσει των οικονομικών της και υπερασπίστηκε την ομάδα του που πρόσφατα ξόδεψε 120 εκατ. ευρώ περίπου για να κάνει δικό της τον Τζακ Γκρίλις.

«Έχουμε περιθώρια από το FFP. Είμαστε στην ίδια σελίδα όπως όλοι. Μετά από αυτό, κάθε σύλλογος αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Κάθε σεζόν, περάσαμε τους ελέγχους που υπάρχουν για όλους. Εάν κάνουμε λάθος, αποδείξτε το. Έχω ξαναπεί, υπάρχουν ιδιοκτήτες που θέλουν τα οφέλη για τον εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες μας δεν θέλουν να χάσουν χρήματα, αλλά εάν μπορούν να δαπανήσουν, θα το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα για την ομάδα του, η οποία εν τω μεταξύ έχει κάνει κρούση 150 εκατ. ευρώ και για τον Xάει Κέην