19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4:Tρομερός ο Μπενζεμά

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4:Tρομερός ο Μπενζεμά

By on 15 Αυγούστου, 2021 0 247 Views

Με έναν τρομερό Καρίμ Μπενζεμά να την οδηγεί επιθετικά και να σκοράρει δύο φορές η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με 4-1 το δύσκολο εμπόδιο της Αλαβές στην πρεμιέρα της La Liga.

Δεν ήταν ένα καθόλου εύκολο έργο αυτό που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αλαβές. Μάλιστα για ένα τουλάχιστον ημίχρονο οι Μαδριλένοι ταλαιπωρήθηκαν αισθητά από έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και αρκετά επικίνδυνο επιθετικά. Όμως στο τέλος η Ρεάλ χάρις στα 2 γκολ του Καρίμ Μπενζεμά πήρε ευρεία νίκη εκτός έδρας με 4-1.

Η Αλαβές ξεκίνησε διάταξη 4-4-2 ως εξής: Πατσέκο – Αγκιρεγκαμπίρια, Λαγκουάρντια, Λεζέν και Ντουάρτε – Πονς, Πίνα, Γκαρσία και Ριόχα – Ζοσέλου και Μέντεζ.

Η Ρεάλ με 4-3-3 έπαιξε αρχικά ως εξής: Κουρτουά – Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο και Αλάμπα – Κασεμίρο, Φ. Βαλβέρδε και Μόντριτς – Μπενζεμά, Αζάρ και Μπέιλ. Η Αλαβές μάλιστα είχε και χαμένο τετ α τετ του Πονς στο α’ 45λεπτο ενώ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βάσκεθ αλλά και διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Αζάρ.

Στην επανάληψη όμως ο Μπενζεμά πήρε το… όπλο του για να… τελειώσει το ματς. Στο 48′ έκανε το 0-1. Σε μία φάση διαρκείας σκόραρε από κοντά μετά από πάσα – τακουνάκι του Αζάρ. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για περίπτωση οφσάιντ.

Στο 56′ ήρθε και το 2-0 για τους Μαδριλένους με εξαιρετικό ξεπέταγμα της τελείωμα με προβολή του Νάτσο από σέντρα Μόντριτς μετά από κόρνερ. Στο 62′ ο Μπενζεμά βρήκε και 2ο γκολ του. Ο Φέντε Βαλβέρδε αφού άδειασε τον αντίπαλό του και έκανε ότι ήθελε του γύρισε τη μπάλα και ο Γάλλος σούπερ σταρ με 2η προσπάθεια έκανε το 0-3.

Η Αλαβές επιχείρησε να μείνει… ζωντανή στον αγώνα και μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Χοσέλου στο 64′, το οποίο κέρδισε ο Γκουιντέτι από τον Κουρτουά. Η Ρεάλ όμως είχε και άλλο γκολ στον αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο Αλάμπα έκανε τη σέντρα και ο Βινίσιους (στο 92′) σκόραρε για το τελικό 1-4 και το έκανε με κεφαλιά.

Αλαβές: Πατσέκο – Αγκιρεγκαμπίρια, Λαγκουάρντια, Λεζέν και Ντουάρτε – Πονς (58′ Εντιαγέ), Πίνα (82′ Μόγια), Γκαρσία (58′ Γκουιντέτι) και Ριόχα (67′ Ιβάν Μαρτίν) – Ζοσέλου και Μέντεζ (67′ Πελίστρι).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο και Αλάμπα – Κασεμίρο, Φ. Βαλβέρδε (88′ Ίσκο) και Μόντριτς (88′ Ασένσιο) – Μπενζεμά (88′ Γιόβιτς), Αζάρ (65′ Βινίσιους) και Μπέιλ (68′ Ροντρίγκο).