29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Στο Αγρίνιο για να παραμείνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ(το πρόγραμμα της Super League)

Στο Αγρίνιο για να παραμείνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ(το πρόγραμμα της Super League)

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 806 Views

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει από την έδρα του Παναιτωλικού για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στοχεύοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Με δύο ματς ανοίγει το Σάββατο η 8η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ την ίδια ώρα (19:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι ερυθρόλευκοι μετρούν μόνο νίκες μακριά από το Καραϊσκάκη και στο Αγρίνιο σημειώνοντας ακόμα μια θα παραμείνουν σίγουρα στην κορυφή. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται οι Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και η νίκη αποτελεί μονόδρομο καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από το ισόπαλο 4-4 με τον Βόλο και από την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αποτελέσματα που τον άφησαν τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ανάσα πήρε ο Απόλλων Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τρίποντο που τον βοήθησε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αφήνοντας εκεί τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της Ελαφράς Ταξιαρχίας αποτελείται από τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten

Σάββατο 30/10

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 19:30 (CosmoteSport 2)
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 19:30 (NovaSports Prime)

Κυριακή 31/10

Λαμία – Ατρόμητος 15:00 (CosmoteSport 3)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 17:15 (CosmoteSport 2)
ΑΕΚ – Άρης 19:30 (CosmoteSport 1)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 19:30 (NovaSports Prime)

Δευτέρα 1/11

Ιωνικός – Βόλος 19:30 (CosmoteSport 1)