29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΤΑΛΑ:Πάμε στο παιχνίδι(με τον Άρη) με το ίδιο πνεύμα.Δεν βλέπουμε τη βαθμολογία

ΚΑΤΑΛΑ:Πάμε στο παιχνίδι(με τον Άρη) με το ίδιο πνεύμα.Δεν βλέπουμε τη βαθμολογία

By on 5 Νοεμβρίου, 2021 0 2471 Views

Ολοκληρώθηκε η διασκεψη Τύπου του , Νταβίντ Καταλά, πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο Τσίρειο.

Αναλυτικά

«Έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατή ποιοτική ομάδα. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι»

Οι απουσίες για τον αγώνα με τον Άρη και αν οι επιτυχίες ανεβάζουν την πίεση στην ομάδα: «Οι τρεις που είναι εκτός είναι οι Ρούμπεν, Αναστασίου και Άνχελ. Δεν αυξάνεται η πίεση επειδή είμαστε πρώτοι. Δεν με νοιάζει η θέση στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια αφοσίωση και ενέργεια. Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε βδομάδα το ίδιο. Οι παίκτες κάνουν απίστευτη δουλειά. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογία. Αν έχουμε αυτή την πίεση την καλοσωρίζουμε. Πάμε στο αυριανό παιχνίδι με το ίδιο πνεύμα»

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Όσο πιο πολλοί έρχονται τόσο το καλύτερο. Όσο πιο μεγάλη είναι η παρουσία του κόσμο τόσο πιο δυνατή νιώθει η ομάδα. Πρέπει κάθε βδομάδα να έχουμε περισσότερους. Όσα κάνουμε είναι για αυτό τον κόσμο».

Για τον Άρη: «’Είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχουν δεχθεί μόνο 6 γκολ. Έχουν εμπειρία στην άμυνα και με ποιότητα στην επίθεση. Πρέπει να δώσουμε περισσότερο από το 100%. Θα πρέπει να κρατήσουμε όσο περισσότερο την μπάλα και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πιέζουν ψηλά είναι συμπαγείς στην άμυνα. Θα πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενέργεια για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.Έχουν ποιότητα στην επίθεση και είναι γρήγορη στο τρανζίσιον. Στην επίθεση βάζει πολλούς παίκτες στην περιοχή, στην άμυνα είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά για να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς γιατί κερδίζουν πολλές μονομαχίες »

Πόσο σημαντικό πως σκόραραν και οι τρεις επιθετικοί: «Βοηθά στην αυτοπεποίθηση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτούς. Είμαι χαρούμενος και με αυτούς που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής όπως ο Βίκτορ και ο Μακρής. Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό και στην ομάδα και σε αυτούς».