11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KEΡΚΕΖ:Αν πρέπει να φύγω δεν έχω πρόβλημα.Θα μιλήσω με τον πρόεδρο

KEΡΚΕΖ:Αν πρέπει να φύγω δεν έχω πρόβλημα.Θα μιλήσω με τον πρόεδρο

By on 28 Νοεμβρίου, 2021 0 1501 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και την ήττα με 2-0.

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη της. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα με όλα αυτά τα προβλήματα. Τα δώσαμε όλα. Μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς αν θέλουμε να λέμε σωστά τα πράγματα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Παίξαμε καλύτερα από άλλα παιχνίδια. Αν χάνουμε έτσι δεν θα έχω παράπονο. Η ευθύνη είναι δική μου. Εγώ είμαι προπονητής και έχω περισσότερη ευθύνη. Αύριο θα ζητήσω συνάντηση με τον πρόεδρο. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε σαν άντρες όπως πάντα. Ξέρω ότι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Αν πρέπει να αλλάξει κάτι γιατί όχι. Aν πρέπει να φύγω να φύγω .Δεν έχω πρόβλημα.Κάποια πράγματα δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Όχι μόνο για σήμερα αλλά όλα αυτά τα χρόνια”

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του θέμα να αποχωρήσει: “Γιατί όχι. Όταν είσαι στην ΑΕΛ, δεν παίρνεις αποτέλεσμα… Αυτή η θέση δεν αρέσει σε κανέναν, περισσότερο εμένα. Οι προπονητές είναι πάντα έτοιμοι για όλα” 

“Αν εγώ είχα πρόβλημα με τους παίκτες θα έφευγα. Άκουσα πολλά πράγματα. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι πρέπει να μιλάμε σοβαρά. Ξέρω τι ακούγεται στη Λεμεσό. Στην Κύπρο όταν κάτι δεν πάει καλά, φταίει ο γυμναστής που δεν μπορεί να τρέχει ο παίκτης ή προπονητής έχει πρόβλημα με τους παίκτες. Δεν ξέρω… Αυτή την στιγμή δεν νιώθω καλά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαστε οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Δεν παίζουμε καλά και δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα αυτό είναι το πρόβλημα”