26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Λομάκιν μετά την Πάφο FC ετοιμάζεται να πάρει και την Γαλλική Σεντ Ετιέν!

O Λομάκιν μετά την Πάφο FC ετοιμάζεται να πάρει και την Γαλλική Σεντ Ετιέν!

By on 1 Δεκεμβρίου, 2021 0 973 Views

Μια είδηση βόμβα που κάνει το γύρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη και έχει εμπλεκόμενο τον Ρώσο ιδιοκτήτη της Πάφου Σεργκει Λομάκιν είναι έτοιμη να σκάσει και να προκαλέσει πολύ συζήτηση όπως μετέδοσε ο supersport fm 104.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Πάφου είναι έτοιμος να αγοράσει την γαλλική Σεντ Ετιέν σε ένα deal το οποίο θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια € αφού όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L’Equipe, αυτό είναι το ποσό το οποίο έχει προτείνει στους ιδιοκτήτες ομάδας έτσι ώστε ο σύλλογος να περάσει στα χέρια του.
Το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού ήδη την προηγούμενη αγωνιστική στη Γαλλία όταν και η Σεντ Ετιέν υποδέχθηκε στο γήπεδο της την Παρί Σεν Ζερμαίν ο εκπρόσωπος του Λομάκιν και συνεργάτης του στην Πάφο, Ρόμαν Ντούμποφ μαζί με τον Μίτσελ Σαλγκάδο ήταν στις κερκιδεσ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να έχουν συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα ο Λομάκιν αυτή τη στιγμή είναι στην θέση 986 στην λίστα των εκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes και θεωρούνότι θα’ναι μια λύση για ένα σύλλογο που έχει πολλά οικονομικά προβλήματα.