3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είπαν όχι για τις 26. Ειπώθηκαν ανακρίβειες από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είπαν όχι για τις 26. Ειπώθηκαν ανακρίβειες από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ

By on 10 Δεκεμβρίου, 2021 0 3345 Views

Για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ και τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε στον Σούπερ Σπορτ FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ε/Τ του ΑΠΟΕΛ:

Πότε θα δούμε πραγματικό ΑΠΟΕΛ; “Σιγά και σταθερά. Τα πάντα γίνονται με υπομονή και με χρόνο. Αν συγκρίνεις με το πως ξεκίνησε, μια ομάδα που δεν μπορούσε να παράξει πολλές ευκαιρίες και προβλήματα αμυντικά, στη συνέχεια με μικρά-μικρά βήματα έχουμε διορθώσει. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν για να το βελτιώσουν. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε κάποια στοιχεία που θα φέρουν τον ΑΠΟΕΛ εκεί που πρέπει”.

Τι πήγε λάθος και το ΑΠΟΕΛ είναι χαμηλά στην βαθμολογία; “Το κυριότερο πράγμα που μας επηρέασε αρκετά είναι οι πολλές αλλαγές. Αν δεν είσαι ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα. Δεν θα επικαλεστώ τραυματισμούς και απουσίες. Τα αποτελέσματα γίνονται από τους παρόντες. Στέκω μόνο ότι δεν είχαμε ομαδικότητα και σταθερότητα”.

Για τον Ολυμπιακό… “Είναι αγώνας που δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς. Οποιαδήποτε απώλεια μετρά τριπλά πλέον. Μπορείς να κερδίσεις χρόνο και βαθμούς όταν παίρνεις τις νίκες. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να έχει χαρακτήρα τελικού. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η νίκη θα μας δώσει πολλά οφέλη.”

Για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια… Εμάς η θέση μας ως ΑΠΟΕΛ ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Είχαμε πει ότι από την στιγμή που αυτός ο αγώνας θα διέπεται από συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες όπως του γεγονότος ότι δεν μπορεί να αλλάξει το φύλλο αγώνος και με δεδομένο ότι ακολουθεί και μεταγραφική περίοδος, θα ήταν ορθό και δικαιότερο, να γίνει ο αγώνας όσο πιο σύντομα γίνεται και σε καμία περίπτωση να μην συζητηθεί οποιαδήποτε ημερομηνία στο τέλος Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου. Γιατί αντιλαμβάνεστε ότι αν φθάναμε σε αυτό το σημείο τότε θα μιλούσαμε για διακωμώδηση του αθλήματος. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν εισηγηθήκαμε καμία ημερομηνία. Ήταν θέμα Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου η απόφαση και αναμέναμε τις καταλήξεις. Αντιθέτως ακούσαμε δια στόματος Ομόνοιας ότι έγιναν και κατιδίαν συναντήσεις και εισηγήσεις που ξεπερνούν το όριο της λογικής. Πρέπει να πώ επίσης, σε σχέση και με τα λεγόμενα του εκτελεστικού προέδρου Του ΠΑΣΠ ότι και στην προχθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ειπώθηκαν αρκετές ανακρίβειες. Έτσι λοιπόν και για να γνωρίζει ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν καμία ένσταση για να αγωνιστούν στις 26/12. Είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οποτέδηποτε τους ζητηθεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ το γνώριζε αυτό αλλά επέλεξε να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων εκεί, σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι τοποθετήσεις του κ. Νεοφυτίδη μας δημιούργησαν ακόμα μια απορία. Γιατί επέμενε ότι αν γίνει ο αγώνας στις 29/12 τότε οι ποδοσφαιριστές θα έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης; Αφού αν κάνεις τα μαθηματικά τότε οι ποδοσφαιριστές μπορούν να πάρουν μέχρι και 4ημερο ή 5νθημερο ρεπό μεταξύ 26/12 και 05/01. Βεβαίως χθες σε άλλες δηλώσεις του ανασκεύασε αυτό το επιχείρημα, το όποίο είχε επικαλεστεί ως βασικό λόγο στην δημοσιογραφική διάσκεψη. Γενικότερα θα έλεγα αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ έχει προβλήματα με την ομοσπονδία ας τα λύσει με την ομοσπονδία και εμάς να μας αφήσει έξω από τις συγκρουσιακές του διαθέσεις.
Επανέρχομαι στο θέμα της Ομόνοιας, για να αναφέρω τα εξής. Ζητήσαμε από την Ομόνοια, να μας απαντήσει ένα βασικό ερώτημα. Κατά πόσο, σε αντίθεση με τα όσα έλεγε δημόσια, ότι δεν είναι της φιλοσοφίας της, να κρίνονται αγώνες στις δικαστικές αίθουσες, λόγω και των δημοσιευμάτων που είχαν κυκλοφορήσει, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κατά πόσο προχώρησε σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Μάθαμε όμως τελικά ότι η Ομόνοια, την ίδια ώρα που δημοσίως τοποθετείτο ότι δεν θα το πράξει, την ίδια ακριβώς ώρα κατέθετε ένσταση στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Αυτή ήταν λοιπόν η απόφαση της Ομόνοιας. Να διεκδικήσει ένα αγώνα στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες. Βεβαίως η χρονική τοποθέτηση της ένστασης, οι λόγοι και όλα τα υπόλοιπα δεν στοιχειοθετούνται, όμως δείχνει και την πρόθεση της ότι δεν την ενδιέφερε καμία συζήτηση και καμία ημερομηνία. Άρα είναι καλύτερο παρά να διαλλαλούν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν σε οποιαδήποτε ημερομηνία, να λένε την αλήθεια στον κόσμο ότι ήθελαν  να παίξουν όποτε βολεύει τους ίδιους ή να διεκδικήσουν τον αγώνα στα χαρτιά. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Για τον κόσμο…“Η ανάγκη να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Να προσηλωθούμε όλοι. Δεν πρέπει να μην ξανά συμβεί απώλεια βαθμών. Να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας με τον Ολυμπιακό. Να κάνουμε έδρα το ΓΣΠ”.