8 Δεκεμβρίου, 2023
  • 8 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΤΣΙΑΚΣ:Ο Λένον θέλει μεγάλη ένταση και πολλή σκληρά δουλειά

ΛΕΤΣΙΑΚΣ:Ο Λένον θέλει μεγάλη ένταση και πολλή σκληρά δουλειά

By on 14 Μαρτίου, 2022 0 1304 Views

Στο OFC TV μίλησε ο Γιαν Λέτσιακς για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και και τις πρώτες εντυπώσεις από την δουλειά του Νιλ Λένον.

Σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Πώς το περιμένει η ομάδα; «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, να κατακτήσουμε το κύπελλο. Οπότε θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κερδίσαμε με 0-1 την ΑΕΛ χάρη στο τέρμα που πέτυχες. Πιστεύεις θα είναι παρόμοιο το στυλ του αγώνα; «Έχουμε αλλάξει προπονητή, ο οποίος έχει φέρει τις δικές του ιδέες στο παιχνίδι. Όμως, γνωρίζουμε ότι η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον κ. Λένον; «Έχει φέρει τον τρόπο προπόνησης όπως στη Σκωτία. Υπάρχει μεγάλη ένταση και πολλή σκληρά δουλειά. Απλά θέλει από τον κάθε ένα να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται».

Οι φίλαθλοι μας θα έρθουν στη Λεμεσό για να στηρίξουν την ομάδα. Τι θέλεις να τους πεις; «Θέλω να τους ευχαριστήσω που θα έρθουν και θα μας στηρίξουν, όπως κάνουν πάντα. Ελπίζω να φέρουμε πίσω “σπίτι” μας ένα θετικό αποτέλεσμα».