27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Το 4-1 δεν διαγράφει τα λάθη της διαιτησίας.Το καθαρό πέναλτι και η κόκκινη που δεν δόθηκαν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Το 4-1 δεν διαγράφει τα λάθη της διαιτησίας.Το καθαρό πέναλτι και η κόκκινη που δεν δόθηκαν

By on 4 Απριλίου, 2022 0 2673 Views

Για τη σπουδαία νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ και όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας γενικότερα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κατά πόσον η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ ήταν η καλύτερη φετινή: «Ήταν σίγουρα η πιο αποτελεσματική. Πολλές φορές σε παιχνίδια σημαντικά είχαμε καλύτερη απόδοση από τους αντιπάλους αλλά δεν φαινόταν στο αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι το έζησαν από το γήπεδο θα το θυμούνται καιρό».

Για τους λόγους της επιτυχίας: «Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ περισσότερο. Επίσης η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που τα έβαλαν, δεν μπορούν να τα βάλουν όλοι».

Για τους Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλο: «Ξέραμε τι παίρναμε και αυτό ακριβώς βλέπουμε στο γήπεδο. Στην επίθεση έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά που έχουμε. Σαν ποιότητα παικτών είχαμε απόσταση από τους άλλους επιθετικά, αλλά δεν φαινόταν στη βαθμολογία. Χάναμε ευκαιρίες που μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της χρονιάς».

Για το -7 από την κορυφή: «Δεν λέει τίποτα ακόμα. Και να κερδίσουμε το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά ο Απόλλωνας. Είναι ακόμα πολύ μεγάλο φαβορί. Το γεγονός ότι δεν κερδίζει, κάνει όλους τους υπόλοιπους να ελπίζουν ακόμη. Με όρους τέννις ο Απόλλωνας είχε πάρα πολλά championship points αλλά τα έχει χάσει όλα. Δεν κερδίζει κανείς τον Απόλλωνα, οι ισοπαλίες είναι με αυτούς που τον κυνηγούν. Η ισοπαλία πάντα βολεύει αυτόν που είναι μπροστά. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάρει κάποιος πρωτάθλημα χωρίς νίκη στη δεύτερη φάση».

Για τους βαθμούς που χάθηκαν: «Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν εξίσου καλοί αν όχι καλύτεροι. Δεν μπήκαν τα γκολ, όσοι είδαν τα παιχνίδια ξέρουν τι συνέβη, είτε μιλάμε για πέναλτι είτε για άδειο τέρμα».

Για τον επαναληπτικό κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε παιχνίδι απέναντι σε επίδοξο τροπαιούχο που έχει προβάδισμα. Πρέπει να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να περάσουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το προηγούμενο παιχνίδι έχει μπει στο αρχείο. Έχουμε πολλούς που ήταν τροπαιούχοι πέρσι και θέλουν να το επαναλάβουν. Από τη στιγμή που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι οτιδήποτε εκτός από νίκη μας αποκλείει. Αν ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει πρώτος τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας πάντα έχουμε προβάδισμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με βάση την προπώληση περιμένουμε ανάλογη παρουσία. Έφυγαν ήδη γύρω στα 1000 εισιτήρια».

Για τις 100 συμμετοχές του Αρτυματά και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Έκανε δήλωσε και είπε το κάθε τι στην ώρα του».

Για το θέμα της ανανέωσης Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλου: «Ασφαλώς είναι σε εξέλιξη ο προγραμματισμός, το έχουμε αποδείξει με τις ανανεώσεις που έχουν ανακοινωθεί με Αμπαρτζουμιάν και Λόρια. Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να ασχολείται ειδικά μετά από βραδιές που παίζουν τόσο καλά. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται χειροκρότημα για να συνεχίσουν να παίζουν καλά. Έχουμε δει ποδοσφαιριστές που τους είχαν τελειωμένους να εμφανίζονται και να είναι πάρα πολύ καλοί σε απόδοση. Όλοι είδατε πόσο καλά έπαιξε ο Ρισβάνης. Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν έχει τελειώσει. Όλοι υπολογίζονται. Μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί ή οτιδήποτε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε δύο θέματα, αυτό του Αντωνιάδη δεν είναι υπό συζήτηση για να επιστρέψει. Για τον Μιχάλη Ιωάννου έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις, θα το δούμε».

Για την επιστολή του Κάμπελ προς τα ΜΜΕ: «Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε για να σας πω κάτι. Αν παραστεί ανάγκη θα τοποθετηθούμε. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση».

Για τη διαιτησία: «Το περασμένο Σάββατο είδαμε μια ομάδα να επικρατεί κατά κράτος, όμως αυτό δεν αλλοιώνει τους κανονισμούς. Έχουμε παράπονο για την αντιμετώπιση που τύχαμε. Πολύ σκληρά φάουλ δεν τιμωρούνταν με κάρτες, με αποκορύφωμα την ενέργεια του Εντονγκαλά που ήταν κόκκινη κάρτα και μια περίπτωση πέναλτι μπροστά στα μάτια του διαιτητή που έπρεπε να επέμβει ο VARίστας για να δοθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ξεκάθαρες φάσεις να χρειάζεται VAR, ή φάσεις που δεν υπάρχει τίποτα να δίνονται εναντίον μας και να χρειάζεται το VAR να διορθώσει. Μια φάση κόκκινης, είτε το σκορ είναι 0-0 είτε 3-0 είναι κόκκινη, τελεία».