19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • B΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Τελευταία ώρα!Βγαίνει ο πρωταθλητής και αγωνία για τον δεύτερο που θα πέσει κατηγορία

B΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Τελευταία ώρα!Βγαίνει ο πρωταθλητής και αγωνία για τον δεύτερο που θα πέσει κατηγορία

By on 14 Μαΐου, 2022 0 21356 Views

Διεξάγεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, με κοινή ώρα έναρξης όλων των παιχνιδιών στις 17:00. Ξεκαθάρισε από το προηγούμενο διάστημα η τετράδα των ομάδων που ανεβαίνουν στην Α’ Κατηγορία και στη σημερινό φινάλε θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Από 60 βαθμούς έχουν η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και η Νέα Σαλαμίνα και ακολουθούν η ΕΝΠ με 57 και ο Ακρίτας Χλώρακας με 55 βαθμούς. Η Καρμιώτισσα κατακτά τον τίτλο με νίκη στην έδρα της Αλκής ή με το ίδιο (ή καλύτερο) αποτέλεσμα από τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι, από την άλλη, παίζουν εκτός έδρας με την Ομόνοια 29ης Μαΐου και μόνο με καλύτερο αποτέλεσμα από την Καρμιώτισσα θα την προσπεράσουν!

Στη Γ’ κατηγορία πέφτουν οι τελευταίες δύο ομάδες και έχει ήδη υποβιβαστεί ο ΑΣΙΛ Λύσης. Στους σημερινούς αγώνες θα ξεκαθαρίσει η άλλη ομάδα που θα τον ακολουθήσει. Ισόβαθμες είναι η Αγία Νάπα και η Ολυμπιάς Λυμπιών, με την πρώτη να ευνοείται στην ισοβαθμία και να θέλει είτε τη νίκη είτε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ολυμπιάς. Η ομάδα των Λυμπιών παίζει εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου και θέλει οπωσδήποτε πιο καλό αποτέλεσμα από την Αγία Νάπα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00): Ξυλοτύμπου – Οθέλλος Αθηαίνου, Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλος Σωτήρας, Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιάς Λυμπιών, Αλκή Ορόκλινη – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Αχυρώνας Λιοπετρίου – Αγία Νάπα, Αναγέννηση Δερύνειας – Ερμής Αραδίππου, Ομόνοια 29ης Μαΐου – Νέα Σαλαμίνα, ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΣΙΛ Λύσης.