6 Οκτωβρίου, 2024
  • 6 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμος να το σηκώσει ο Απόλλωνας,για την 2η θέση μάχη ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης(βαθμολογία-πρόγραμμα)

Έτοιμος να το σηκώσει ο Απόλλωνας,για την 2η θέση μάχη ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης(βαθμολογία-πρόγραμμα)

By on 15 Μαΐου, 2022 0 388 Views

Η ώρα που κρίνεται ο τίτλος και η 2η θέση ή… παράταση στην αγωνία; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα έχουμε σήμερα Κυριακή (15/5) λίγο πριν τις 21:00, καθώς Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ μπορούν με νίκες τους να «σφραγίσουν» τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα.

Οι γαλάζιοι στις 19:00 κοντράρονται με τον Άρη, ο οποίος από την πλευρά του θέλει επίσης το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει… ζωντανός στη μάχη της Ευρώπης, ενώ την ίδια ώρα στο ΓΣΠ, οι «γαλαζοκίτρινοι» φιλοξενούν την Ανόρθωση, η οποία χρειάζεται αποκλειστικά το «διπλό» για να διατηρήσει ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ και να διασφαλίσει την Ευρώπη υπό προϋποθέσεις!Mε νίκη της Ανόρθωσης θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία που ευνοεί την ομάδα της Αμμοχώστου και θα πάμε σε ένα δραματικό φινάλε στην τελευταία αγωνιστική για το οριστικό ξεκαθάρισμα.(στην διπλή ισοβαθμία ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ και σε πιθανή ισοβαθμία Ανόρθωσης -ΑΕΚ η ομάδα της Λάρνακας.

Ο Άρης μένει στην μάχη της Ευρώπης έστω και με ήττα σήμερα από τον Απόλλωνα αν η Ανόρθωση δεν κερδίσει στο ΓΣΠ οπότε στην τελευταία αγωνιστική θα δώσουν την τελική μάχη μεταξύ τους. Σε περίπτωση νίκης της Ανόρθωσης και ήττας του Άρη θα ξεκαθαρίσει η πρώτη τετράδα και θα μείνει ανοικτή η 2η θέση.

Απ’ εκεί και πέρα, με τη νίκη της επί της Πάφος FC, η ΑΕΚ πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής για να μάθει εάν θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αν θα έχει ελπίδες στο φινάλε να διεκδικήσει τη 2η θέση…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο 14 Μαΐου

ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια 2-5

ΑΕΚ – Πάφος FC 2-0

Κυριακή 15 Μαΐου

19:00 Άρης – Απόλλων (Cytavision)

19:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (Cablenet)

Δευτέρα 16 Μαΐου

19:00 ΑΕΛ – Δόξα (Cytavision)

19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός (Cytavision)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (10Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Παρασκευή 20 Μαΐου

19:00 Ομόνοια – Ολυμπιακός

19:00 Εθνικός – ΑΕΛ

**Οι υπόλοιποι ορισμοί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 16 Μαΐου όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ

Τα παιχνίδια είναι:

Απόλλων-ΑΕΚ

Ανόρθωση-Άρης

Πάφος-ΑΠΟΕΛ

Δόξα-ΠΑΕΕΚ