2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:Αν δεν πληρωθεί η ρήτρα στις 14 ο Σαρφό επιστρέφει στον Ολυμπιακό

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:Αν δεν πληρωθεί η ρήτρα στις 14 ο Σαρφό επιστρέφει στον Ολυμπιακό

By on 7 Ιουνίου, 2022 0 3214 Views

Παράταση μέχρι τις 14 Ιουνίου δίνει στον ΑΠΟΕΛ (χωρίς να τον κατονομάσει) ο Χριστόφορος Τορναρίτης για την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιεί πως εάν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που αφορούν τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (14/6) τότε θα επιστρέψει στους μαυροπράσινου.

«Mέχρι τις 14 Ιουνίου εάν δεν τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες του Σαρφό, ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. 14 Ιουνίου είναι το deadline», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Σαρφό έχει ρήτρα πώλησης 100.000 ευρώ, ποσό που ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πληρώσει στον Ολυμπιακό, ώστε να πάρει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Όπως λέχθηκε από τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομο Πετρίδη, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του Σαρφό και απέμειναν τα διαδικαστικά για την απόκτησή του. Μάλιστα, γι’ αυτό επιλέχθηκε το προπονητικό κέντρο στη Σόφια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού η Βουλγαρία είναι ανάμεσα στις χώρες που δεν βρίσκονται στη Ζώνη Σένγκεν, ώστε ο βραχύσωμος άσος να μπορεί να ταξιδέψει.