2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ΓΣΠ είναι στο χέρι του η πρόκριση.Το ΑΠΟΕΛ πήρε 0-0 στη Βουλγαρία και έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα

Στο ΓΣΠ είναι στο χέρι του η πρόκριση.Το ΑΠΟΕΛ πήρε 0-0 στη Βουλγαρία και έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα

By on 20 Ιουλίου, 2022 0 639 Views

Στην ισοπαλία 0-0 κόλλησε με την Μπότεφ Πλόβντιβ το ΑΠΟΕΛ, το οποίο πλέον θα παίξει την πρόκριση στο ΓΣΠ.

Καλύτερο το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το δεύτερο μέρος.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν κέρδισαν, ωστόσο η πρόκριση είναι στα δικά τους χέρια με τον κόσμο στο πλάι τους στο ΓΣΠ. Στην πρώτη του εμφάνιση με αρκετές απουσίες έδειξε ότι είναι καλύτερο σαν ομάδα και στο ΓΣΠ σε μια βδομάδα θα είανι το φαβορί για τη νίκη.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 6ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Θεοδώρου γύρισε την μπάλα από αριστερά στον Ντάλσιο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε έξω. 4 λεπτά μετά ο Τοκού έπιασε ένα σουτ από απόσταση, το οποίο όμως ήταν πολύ άστοχο. Στο 18ο λεπτό ο Θεοδώρου είχε ένα καλό σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.

Στο 24ο λεπτό ο Σαρφό έπιασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα να πέσει και να μαζέψει με διπλή προσπάθεια. 3 λεπτά μετά ο Ετό έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Κρέσπο και άλλαξε πορεία.

Στο 39ο λεπτό ο Σόουζα έπιασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπότεφ εκτινάχθηκε και κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ.

2 λεπτά μετά είχαμε ένα λανθασμένο γύρισμα στην άμυνα απο τον Σόουζα, ο Μπραχίμι πήρε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση, αφού ο Μπέλετς βγήκε σωστά και έκλεισε τον χώρο. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Τοκού με ένα άστοχο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ ακολούθησε νέο σουτ του ίδιου παίκτη το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπέλετς.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι το 63ο λεπτό οι δυο ομάδες είχαν από ένα σουτ. Και τα δυο δεν ανησύχησαν τους τερματοφύλακες.  Γενικά το παιχνίδι δεν είχε τις πολλές φάσεις, αφού οι δυο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές και υπήρχαν αρκετές μάχες στο  κέντρο.

Στο 80΄ο Μαρκίνιος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Τσεπάκ έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΜΠΟΤΕΦ (Αζρούντιν Βάλενιτς): Χάνκιτς, Πούντσιτς, Σουπραγιέν, Γκένεφ, Μίνκοφ, Μέρτενς, Ετό (70′  Μπαροάν), Κονατέ (81′  Τόνεφ), Ραμπέι (81′  Ναντί), Τοκού, Μπραχίμι (70′  Σέκουλιτς)
Στον πάγκο: 
Αργκιλάσκι, Σλάβκοφ, Μπόνεφ, Φαν Έρτουμ, Τσέρνεφ 

ΑΠΟΕΛ(Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεπάκ, Κρέσπο, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Νταουσβίλι, Σόουζα (90′ +3 Σατσιάς), Σαρφό (60′ Ντογκαλά), Ντάλσιο, Θεοδώρου (77′  Μαρκίνιος), Μάγκλιτσα (60′  Ηλία)
Στον πάγκο: 
Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Φεράρι, Εφραίμ, Σούσιτς, Μούγιανιτς, Γαβριήλ, Γεωργίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπάλας Μπέρκε (Ουγγαρία), Βοηθοί Διαιτητές: Βέντσε Τοτ, Πέτερ Γκαράι, 4ος: Μίχαλι Καπράλι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ετό, Μίνκοφ / Μπέλετς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: 
Βασίλ Λέφσκι
ΘΕΑΤΕΣ: 6.000 (400 φίλοι του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες)