2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Άρης μπορεί να γράψει ιστορία!

By on 21 Ιουλίου, 2022 0 1678 Views

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Άρη. Η λεμεσιανή ομάδα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο. Αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 (Cytavision Sports 1) την Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν και θέλει να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες για πρόκριση στον επαναληπτικό.

Η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. O αντίπαλος δεν είναι αχτύπητος. Στον Άρη έχουν μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο και θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκλείσουν.

Προφανώς η Νέφτσι έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη σε σχέση με τον πρωτάρη Άρη αλλά το παρελθόν δεν καθορίζει το τι θα γίνει φέτος. Η Άρης έχει το ρόστερ και την ομάδα για να κοντράρει τους Αζέρους.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έδειξε ότι είναι ένας ταλαντούχος προπονητής. Φέτος είχε την ευκαιρία να κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιάσει το Άρη στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι.

Ο Λευκορώσος προπονητής δεν έχει στην διάθεση του τον άτυχο Στρούσκι, ενώ ο Παμπίκα πρόλαβε τελικά και είναι στην αποστολή.

Η πιθανή εντεκάδα: Βανά, Ντελμίρο, Μπρόρσον, Γιαγκό, Καζού, Ζόκε, Μπράουν, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Σλόγκαρ, Σικόρσκι.

**Ο Άρης αναμένεται να έχει και κόσμο μαζί του καθώς αρκετοί φίλοι της ομάδας και όχι μόνο θα δώσουν το παρών τους. Όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για τους οπαδούς της ομάδας, τα οποία θα αναχωρήσουν από το γήπεδο ακαδημιών «Κωστάκης Χριστοφόρου» στο Σαλαμάντρα, Αγκύλης 3, στις 18:30.