8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024

Aυστηρή κριτική για την Νέφτσι.(Ο Άρης παίζει έξυπνα και γρήγορα)

By on 23 Ιουλίου, 2022 0 1800 Views

Δηλώσεις σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν παραχώρησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Agasalim Mirjavadov.

Από όλους τους συλλόγους, μόνο η Νέφτσι άφησε τουλάχιστον κάποιες πιθανότητες επιτυχίας με το 2-0 κόντρα στον Άρη:

«Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε εδώ. Η προσέγγισή μου για αυτόν τον σύλλογο θα είναι διαφορετική, το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Για να είμαι ειλικρινής, ντρέπομαι! Είναι ντροπή! Δεν καταλαβαίνω τι πιστεύουν για τη σύνθεση και τον προπονητή. Ναι, αυτό είναι μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά μπορούν ήδη να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα. Η «Νεφτσι» δεν πρέπει να παίζει έτσι, ειδικά στην Ευρώπη. Οι νέοι δεν έδειξαν τίποτα που να μπορεί να κρατήσουμε».

Υπάρχουν πιθανότητες; «Έτσι όπως έπαιξαν; Δεν το βλέπω. Πιστεύεις ότι ο Άρης στη ρεβάνς θα περπατάει στο γήπεδο; Παίζουν έξυπνα και γρήγορα. Δεν βλέπω πιθανότητες. Ίσως η τύχη να μας χαμογελάσει. Αλλά δεν θα πάτε μακριά. Τώρα μιλάς για ευκαιρίες μόνο γιατί ο κυπριακός σύλλογος «συγχώρησε» την ομάδα μας και δεν σκόραρε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Δεν είναι πολύ αυστηρός για τη Neftchi;

«Δεν θα τα βάλω στην ίδια ζυγαριά με τη Ζίρα και τη Γκαμπάλα. Οι κάτοικοι του Μπακού έχουν περισσότερες απαιτήσεις . Στη Ρωσία, η Ζενίτ είναι αναμφίβολα ο καλύτερος σύλλογος της χώρας, αλλά δείτε την ευλαβική στάση απέναντι στη Σπαρτάκ. Στην Ουκρανία, η Σαχτάρ είναι η πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει η Ντιναμό Κιέβου. Το ίδιο και με εμάς. Όπως και να παίζει η Καραμπάχ, η Νέφτσι είναι η Νέφτσι. Και το παραδέχονται όλοι.»