23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 23 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλησιάζει η ανακοίνωση της 5ης μεταγραφής στην Ομόνοια.Ο Ντιτιέ Λαμκέλ Ζε είναι έτοιμος…

Πλησιάζει η ανακοίνωση της 5ης μεταγραφής στην Ομόνοια.Ο Ντιτιέ Λαμκέλ Ζε είναι έτοιμος…

By on 27 Ιουλίου, 2022 0 1673 Views

Μέχρι χθες δεν προέκυψε μεταγραφική ανακοίνωση από την Ομόνοια, ωστόσο όλα δελίχνουν πως πλησιάζει ανακοίνωση με καλό όνομα.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην πέμπτη μετεγγραφή τους, έστω κι αν από επίσημα χείλη δεν διαρρέει απολύτως τίποτα. Ο Ντιτιέ Λαμκέλ Ζε άναψε «φωτιές» προαναγγέλλοντας μεαγραφή του στο «τριφύλλι» με τις πληροφορίες που διαρρέουν με το σταγονόμετρο από την Πολωνία να αναφέρουν πως οι πράσινοι τα έχουν βρει με τον 26χρονο πολυθεσίτη επιθετικό (αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης και ως περιφερειακός φορ) και είναι στη διαδικασία επαφών με την Άντβερπ, στην οποία ανήκει μέχρι το Καλοκαίρι του 2023.

Πέρα από τον επιθετικό, οι «τριφυλλοφόροι» κινούνται για μεταγραφές σε άλλες τρεις θέσεις. Επιτελικό και ανασταλτικό μέσο, αλλά και αριστερό μπακ, που θα αφορά σε νεαρό καταλόγου Β. Από τα λίγα που διαρρέουν λέγεται πως εντοπίστηκαν και για τις πιο πάνω θέσεις οι εκλεκτοί και απομένει να προκύψει κατάληξη στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ιδιαίτερα για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο εκλεκτός αναμένεται επίσης να είναι από το πάνω ράφι. Υπομονή, λοιπόν, καθώς εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες η Ομόνοια ίσως και σήμερα να είναι σε θέση να επισημοποιήσει μεταγραφή επιθετικού.