30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γκουαρδιόλα: “Η Νιούκαστλ γίνεται σκληρός αντίπαλος, η Premier League είναι δύσκολη”

Γκουαρδιόλα: “Η Νιούκαστλ γίνεται σκληρός αντίπαλος, η Premier League είναι δύσκολη”

By on 22 Αυγούστου, 2022 0 352 Views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στο πόσο ανταγωνιστικές είναι οι ομάδες της Premier League, εξηγώντας ότι το κατακτήσει κανείς το αγγλικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Μετά από δύο διαδοχικές νίκες η Nιούκαστλ σταμάτησε τη  Μ.Σίτι (3-3), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες την Κυριακή (21/8).

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στο 54′, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο κόουτς των Καταλανών τόνισε ότι η ομάδα του απέδειξε την ποιότητά της, ωστόσο στάθηκε στον βαθμό δυσκολίας της Premier League.

“Χάσαμε κάποιες μονομαχίες. Η ομάδα έδειξε ποιοι είμαστε. Η Νιούκαστλ γίνεται σίγουρα ένας από τους πιο σκληρούς αντιπάλους. Η Λιντς κέρδισε την Τσέλσι. Η Premier League είναι τόσο δύσκολη για όλους.

Δείχνει την εκπληκτική δουλειά που κάναμε τα πέντε τελευταία χρόνια και το πόσο δύσκολο θα είναι στο εξής. Το να δούμε την ομάδα να παλεύει μέχρι το τέλος είναι αρκετό.

Θα σας πω από τώρα ότι όταν έχουμε παιχνίδια ανά τρεις μέρες, ο Έρλινγκ δεν πρόκειται να παίζει σε κάθε παιχνίδι”, δήλωσε στο Sky Sports.