26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Εμπαπέ για τη σχέση του με τον Νεϊμάρ: “Έχουμε δυναμικό χαρακτήρα, θα υπάρχουν στιγμές έντασης”

Εμπαπέ για τη σχέση του με τον Νεϊμάρ: “Έχουμε δυναμικό χαρακτήρα, θα υπάρχουν στιγμές έντασης”

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2022 0 519 Views

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του με τον Νεϊμάρ να έχει “παγώσει”, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους, καθώς και στιγμές που διαφωνούν.

Το προηγούμενο διάστημα οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ απασχόλησαν ιδιαίτερα τα γαλλικά Μέσα, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τεταμένες σχέσεις μεταξύ τους.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν κόντρα για τα πέναλτι και εξαιτίας αυτού να έχει δημιουργηθεί ένα ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ τους, το οποίο μάλιστα πήρε και την ονομασία “penaltygate”.

Ενόψει της πρεμιέρας των Παριζιάνων στους ομίλους του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους (6/9, 22:00, ), ο Γάλλος σταρ απέρριψε τη διαμάχη του με τον Βραζιλιάνο, τονίζοντας πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, αποκάλυψε ότι υπάρχουν διαφωνίες και στιγμές “ζέστης – κρύου”: “Αυτή είναι η έκτη χρονιά με τον Νεϊμάρ. Πάντα είχαμε μια τέτοια σχέση, βασισμένη στον σεβασμό, αλλά μερικές φορές με πιο ζεστές και πιο κρύες στιγμές. Είναι η φύση της σχέσης μας. Τρέφω πολύ σεβασμό για εκείνον.

Όταν έχεις δύο παίκτες με τόσο δυναμικό χαρακτήρα, θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές, αλλά πάντα με σεβασμό και προς το συμφέρον της Παρί”.