3 Δεκεμβρίου, 2023
  • 3 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ετοιμάζει βαλίτσες για τον Πειραιά ο Γ.Οκκάς.Αναλαμβάνει τη β΄ομάδα του Ολυμπιακού

Ετοιμάζει βαλίτσες για τον Πειραιά ο Γ.Οκκάς.Αναλαμβάνει τη β΄ομάδα του Ολυμπιακού

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1437 Views

Η συμφωνία του Γιάννου Οκκά με τον Ολυμπιακό Πειραιώς είναι πλέον δεδιμένη εκτός απροόπτου, με τον Κύπριο τεχνικό να αναλαμβάνει τη Β’ ομάδα των Πειραιωτώνκαι αποχωρεί από την Εθνική Ελπίδων Ο Οκκάς έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, μέσα σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια και να συνεχίσει να εξελίσσεται σαν προπονητής. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πολύ στον Οκκά και στο ρόλο που του αναθέτουν, καθώς έχει την ικανότητα και την προσωπικότητα για να δουλέψει στην προετοιμασία ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν σε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον την πρώτη ομάδα, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε τόσο οι προπονητικές του ικανότητες, όσο και η σύνδεση που έχει ο Οκκάς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και η αγάπη που τον περιβάλλει ο κόσμος της ομάδας. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, σε ρόλο βοηθού προπονητή είναι ο Αντριάν Μίτσελ, γιος του προπονητή της ομάδας Μάρτιν Μίτσελ με τον οποίο ο Οκκάς ήταν συμπαίκτης στη Θέλτα Βίγκο.

Ο Γιάννος Οκκάς αναχωρεί την Πέμπτη για την Αθήνα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να αναλάβει τα ηνία της Β’ ομάδας των ερυθρολεύκων.