11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023

KATAΛA:Αυτό θα κάνουμε κι απόψε…

By on 1 Οκτωβρίου, 2022 0 547 Views

Δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά στο match program του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την Πάφο:

«Γεια σας φίλες και φίλοι του Απόλλωνα! Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό αφού υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Δόθηκε αρκετός χρόνος στους ποδοσφαιριστές μας για να ξεκουραστούν και ταυτόχρονα κάποιοι οι οποίοι ήταν ανέτοιμοι, είχαν την ευκαιρία να φτάσουν σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει του αγώνα, αλλά παρά τη διακοπή, αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται για να περάσουμε στην ομάδα κάποιες από τις ιδέες μας. Δεν θεωρείται η καλύτερη πρακτική να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο στη διακοπή του πρωταθλήματος, έγιναν καλύτερες προπονήσεις, αλλά πάντοτε χρειαζόμαστε χρόνο για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Προσπαθήσαμε να περάσουμε κάποιες από τις ιδέες μας αλλά η καλύτερη περίοδος για να μεταδώσουμε πλήρως τη φιλοσοφία μας στους παίκτες, είναι η καλοκαιρινή περίοδος προετοιμασίας.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια έχουμε 10 βαθμούς κι αυτό μπορώ να πω ότι μας βρίσκει αρκετά ικανοποιημένους. Πολλοί θα υπέγραφαν τέτοια συμφωνία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε βελτίωση σε πολλά σημεία. Υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι.

Απόψε αντιμετωπίζουμε την Πάφο, η οποία είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι αρκετά δυνατοί στην άμυνα και με μεγάλη ποιότητα στην επίθεση. Διαθέτουν ταχείς επιθετικούς και παίζουν έξυπνα στις αντεπιθέσεις. Είναι πανέτοιμοι για αυτού του είδους παιχνιδιού και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αποτελεί πρόκληση για μας.

Ακολουθεί δύσκολο κι απαιτητικό πρόγραμμα με μία πεντάδα αγώνων σε 17 ημέρες
κι ανάμεσά τους ένα ταξίδι στην Ολλανδία.

Αυτό που σκεφτόμαστε ωστόσο είναι πάντοτε ο εκάστοτε επόμενος αντίπαλος. Δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε για όλα τα μεθεπόμενα παιχνίδια και να αποφασιστεί από πριν, ποιοι θα παίξουν σε αυτόν τον αγώνα και ποιοι όχι, διότι υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις όπως οι κάρτες ή οι
τραυματισμοί. Καθήκον μας είναι να επιλέγουμε τους έντεκα καλύτερους για τον κάθε
επόμενο αγώνα.

Αυτό θα κάνουμε κι απόψε…

Καλή μας επιτυχία!