1 Ιουλίου, 2024
  • 1 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μουνιόθ ζήτησε από τους παίκτες να γυρίσουν σελίδα με νίκη κόντρα στην Δόξα(Επιστρέφουν στην 11αδα Ουάρντα –Λάζαρος)

Ο Μουνιόθ ζήτησε από τους παίκτες να γυρίσουν σελίδα με νίκη κόντρα στην Δόξα(Επιστρέφουν στην 11αδα Ουάρντα –Λάζαρος)

By on 21 Οκτωβρίου, 2022 0 861 Views

Ο Μουνιόθ είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης και έκανε ξεκάθαρες  προς όλους τους παίκτες τις απαιτήσεις του που συνάδουν με τα θέλω του κόσμου της ομάδας.

Ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν πίσω τους τα παιχνίδια που προηγήθηκαν και να αρχίσουν από τον αγώνα με την Δόξα (21/10,19:00 Cablenet)την αντεπίθεση για να επαναφέρουν την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών. Ζήτησε από τους πιο έμπειρους και πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας για να βρει  η ομάδα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση για να ανακάμψει και να ξεπεράσει τα αρχικά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι παίκτες από την πλευρά τους είδαν την διαφορά προσέγγισης του νέου προπονητή και τον τρόπο δουλειάς του και το κλίμα είναι θετικά αλλαγμένο.

Ο Μουνιόθ μίλησε ιδιαίτερα και με τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και πήρε την διαβεβαίωση πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό  τους για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να σβήσουν το κακό ξεκίνημα.

 Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο ξενοδοχείο της ομάδας χθες πήγε αντιπροσωπεία και των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης που πήραν διαβεβαιώσεις από τους παίκτες πως θα κάνουν τα πάντα για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες και ο προπονητής τους ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες χωρίς γκρίνια στις κερκίδες για να μπορέσει να βρει η Ανόρθωση την ηρεμία και τον ρυθμό της για να βελτιωθεί η εικόνα της στο γήπεδο και να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σήμερα επιστρέφει ο Ουάρντα στην 11αδα αφού εξέτισε την ποινή του και μαζί με τον Λάζαρο θα ηγηθούν στο ξεκίνημα του αγώνα της προσπάθειας κόντρα στην Δόξα. Στην επίθεση μαζί με τον Ουάρντα θα είναι Νινγκά και Γουαρίς.

Στην άμυνα με δεδομένη την απουσία του Αμπουρτζαμιάμ στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Αντωνίου και αριστερά ίσως επανέλθει ο Κορέια αντί του Κίκο. Στο κέντρο της άμυνας ίσως πάρουν άλλη μια ευκαιρία οι Χάρογιαν και Μπαϊσίνιο εκτός αν ο Μουνιόθ εμπιστευθεί τον Κορρέα και αφήσει ένα εκ των δύο στον πάγκο. Στη μεσαία γραμμή ο Αρτυματάς μαζί με τον Ιωάννου ή τον Σάμπο.

Ένα πιθανό σχήμα; Λόρια, Αντωνίου, Κορέια( Κίκο) Χάρογιαν( Κορρέα) Μπαϊσίνιο,Αρυματάς,Ιωάννου(Σάμπο) Λάζαρος,Ουάρντα,Νινγκά,Γουαρίς.