24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Δεν τα παρατάω, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνω ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες

KATAΛΑ:Δεν τα παρατάω, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνω ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες

By on 7 Νοεμβρίου, 2022 0 2227 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά μετά την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Καρμιώτισσα.

“Είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Ερχόμενοι από άσχημα αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι άλλο έπρεπε να κάνουμε σήμερα. Κάναμε φάσεις, να το πω ατυχία, δεν σκοράραμε για να πάρουμε νίκη”.

Δεν σκοράρει εύκολα ο Απόλλωνας…

“Ναι. Δεν σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα. Δεν τα παρατάω πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνω ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. Είναι ένα πρόβλημα το σκοράρισμα. Δημιουργήσαμε φάσεις έπρεπε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε”.

Ο κόσμος ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι παίκτες, που πάει… ο Απόλλωνας;

“Πάντα ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής. Έχω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί. Κάποιοι παίκτες δεν βρισκονται στο επίπεδο που έπρεπε, να έχουν την απόδοση που έπρεπε. Δεν είναι η ώρα όμως γι’ αυτά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.”