24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΑΚΡΙΔΗΣ:Να αναμένουν έναν Απόλλωνα με πάθος και θέληση

By on 12 Νοεμβρίου, 2022 0 12089 Views

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη, μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ακρίτα

«Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε για να αναλάβω αυτή τη μεγάλη ομάδα. Δεύτερο να ευχηθώ στον Νταβίντ και τον Μίκι Μασάνα ότι καλύτερο. Είδα μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είδα πάθος, είδα μάχες. Μείναμε από το 35’ με 10 παίκτες και μέχρι το 95’ παλέψανε οι ποδοσφαιριστές. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ότι νικήσαμε 2-0 και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».

Για το τι να περιμένουν οι οπαδοί με τον ίδιο προπονητή: «Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για εμένα θα είναι πάντα το επόμενο ματς. Να αναμένουν έναν Απόλλωνα με πάθος και θέληση. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει σε τρεις βδομάδες, σ’ ένα μήνα. Θέλω να κτίσουμε πάνω σε αυτό για τη συνέχεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ. Είναι όλα θέμα δουλειάς και να πιστεύουν τους εαυτούς τους. Έκαναν μια φαντασιακή εμφάνιση σήμερα και αυτό κρατάμε».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ότι είναι προπονητής στον Απόλλωνα: «Όταν επέστρεψα στον Απόλλωνα ως ποδοσφαιριστής ήθελα να πετύχω πολλά με την ομάδα. Αυτό ήταν το όνειρό μου και θέλω όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο να κάνουμε ότι καλύτερο για τον Απόλλωνα. Θέλω να πετύχουμε όλοι μαζί. Δεν είναι μόνο ο Κωνσταντνίνος Μακρίδης. Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε έναν Απόλλων που θέλει ο Απολλωνίστας να απολαμβάνει».

Για τον κόσμο: «Από πέρσι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ακόμα και φέτος που δεν αρχίσαμε καλά πάντα ήταν δίπλα μας. Η νίκη ήταν αφιερωμένη σε αυτούς».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ότι θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο γήπεδο: «Σημαίνει πολλά για εμένα και όχι μόνο. Για όλη την οικογένεια του Απόλλωνα. Φανταστείτε αυτή την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στο προπονητικό επιτελείο: «Δεν είναι μέσα στις σκέψεις μου τώρα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να ετοιμάσουμε την ομάδα για τον αγώνα